Mircea Badea, scandal pe internet cu un alt jurnalist. ”Văd că ești cu bătaia. Poate ne întâlnim”

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
05/01/2019, 19:56
Mircea Badea, scandal pe internet cu un alt jurnalist. ”Văd că ești cu bătaia. Poate ne întâlnim”
Scandal în presă! Mircea Badea, schimb dur de replici cu un alt jurnalist

Realizatorul emisiunii ”În gura presei” de la Antena 3 și jurnalistul de investigații Ovidiu Vanghele au avut un schimb de replici pe internet. Totul a pornit după ce Mircea Badea a distribuit o postare de pe pagina jurnalistului, în care Vanghele scria că a stat mai mult de patru ore în trafic, de la ieșirea din Brașov la Bușteni.

Comentariul prezentatorului de televiziune a fost: ”Totuşi, când eşti atât de prost ca prostul ăsta, mai eşti şi prost. Prostule!” Imediat a apărut și replica jurnalistului de investigații, care a dus la o întreagă discuție aspră între cei doi. ”Salută-l pe lache ăla de Hâdea, mă ţine minte sigur, că l-am bătut când eram mic (io, că el şi atunci era mai mare, dar la fel). L-am bătut puţin, spre ruşinea mea, că a apucat să fugă. Şi salutări atât lu’ Agatha, cât şi lu’ Perminov. Ştiu tot, prostule”, i-a spus Ovidiu Vanghele.

Mircea Badea, scandal pe internet cu un alt jurnalist

Ulterior au urmat Mircea Badea: Tu nu eşti ăla atacat cerebral? Văd că eşti cu bătaia. Poate ne întâlnim întâmplător odată. Mortule.

Mircea Badea, scandal pe internet cu un alt jurnalist: ”Văd că ești cu bătaia. Poate ne întâlnim”
Comentariile celor doi oameni de presă

Ovidiu Vanghele: Iartă-mă, stăpâne, nu mai fac. Promit să-l pup în cur pă domnu’ profesor Voiculescu, să-i beau kuku’ lu’ stăpânu’ nostru Liviu Dragnea şi, în general, să smintesc oamenii mai puţini la minte, ca să le fie din ce în ce mai bine. Marş, gunoiule!

Prezentatorul de televiziune l-a criticat pe Marian Godină

De altfel, acesta nu este singurul conflict recent în care este implicat realizatorul emisiunii ”În gura presei”. Acum puțin timp, prezentatorul de televiziune l-a criticat pe Marian Godină, în direct, la TV, după ce a aflat că polițistul a rămas fără permis.

Mircea Badea, scandal pe internet cu un alt jurnalist: ”Văd că ești cu bătaia. Poate ne întâlnim”
Ovidiu Vanghele

”Godină prins, ce bine sună asta, cu 113 km/h în localitate. Iresponabil complet. Godină care este polițist și care este cioloșist și care a scris cărți. Ne explică nouă cu statul de drept”, a spus Mircea Badea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×