Mircea Badea, reacție după rezultatul alegerilor: “Ce motiv ar mai avea diaspora ca să nu revină în frumoasa țară?”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
25/11/2019, 11:04
Mircea Badea, reacție după rezultatul alegerilor: “Ce motiv ar mai avea diaspora ca să nu revină în frumoasa țară?”
Mircea Badea așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă în țară. Sursa foto: click.ro

Mircea Badea a comentat în stilul caracteristic rezultatul turului doi al alegerilor prezidențiale de duminică, 24 noiembrie, în urma cărora Klaus Iohannis a obținut un nou mandat la Palatul Cotroceni. Cunoscutul realizator TV este de părere că românii din Diaspora se pot întoarce cât de curând în țară, acum că „PSD nu mai e nici la Guvern, Dragnea e la pușcărie, doamna Dăncilă nu se simte prea bine, Guvernul e PNL, iar Iohannis a luat un scor uriaș”.

Mircea Badea, mesaj ironic la adresa românilor din Diaspora, după rezultatul alegerilor

PSD e pa, da? Nu mai e PSD nici la Guvern, Dragnea e la pușcărie, doamna Dăncilă nu se simte prea bine, Guvernul e PNL, Iohannis a luat un scor uriaș, diaspora a votat din Zimbabwe în Coreea de Nord masiv, spuneți-mi mie cam ce motiv ar mai avea diaspora ca să nu revină în frumoasa țară?

Eu mă aștept să vină milioane de români foarte curând în țară. Nu mai e PSD, Dragnia e rezolvat, Guvernul e PNL, președintele lor e, iată, ales cu 67%, e ok, România e o țară, din nou primitoare. Nu e corect? Deci mă aștept să vină diaspora în țară! E o dovadă de coerență și de consecvență a mesajului”, a spus Mircea Badea în emisiunea sa de la Antena 3.

Cătălin Rădulescu acuză Diaspora de fraudă electorală

Reacții la fel de acide la adresa cetățenilor români de peste hotare au venit și din sânul Partidului Social Democrat, de îndată ce pierderea alegerilor la un scor deloc mulțumitor a devenit o certutudine. Cătălin Rădulescu, deputat al fostei formațiuni politice de guvernământ, a invocat nenumărate cazuri de fraudă electorală în urma votului din Diaspora. Acesta a relatat că verișorii săi din Marea Britanie și Germania i-au dezvăluit că în secțiile de votare nu era nimeni în momentul în care au mers să voteze, asta deși autoritățile semnalaseră o prezență record în statele respective.

În Diaspora noi am primit o mulțime de mesaje, filme, al înțeles. Eu de exemplu am trei, patru verișori care stau unul în Marea Britanie, unul în Germania, unul în Franța. A fost fiecare în secția de votare să voteze, nu era nimeni. După care aflăm că sunt 100.000 de voturi în ultima oră. 100.000 de voturi împărțit la 800 de secții de votare înseamnă că au votat două persoane pe minut.

Faceți și dvs un calcul. Eu am văzut ce s-a întâmplat în ultima oră. Nu, n-avem din păcate reprezentanți în secțiile de votare. Noi avem în 60 de secții de votare din 800 reprezentanți. Eu așa cred că acolo a fost fraudă. Noi spunem să luptăm până în ultimul moment. Noi știm că trebuie să tragem fiecare om pentru fiecare vot. Urnele se închid la ora 21.00. Depinde cât s-a tras în ultimele două ore. Dacă trage fiecare acum. Fiecare trebuia să se mobilizeze și să mobilizeze electoratul”, a dezvăluit Cătălin Rădulescu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×