Mircea Badea, o nouă replică plină de ironii! „Ăștia de la USR sunt caz de targă”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
17/10/2019, 14:16
Mircea Badea, o nouă replică plină de ironii! „Ăștia de la USR sunt caz de targă” GALERIE FOTO
Mircea Badea s-a distrat pe seama postării USR Tineret. Sursa foto - facebook

Mircea Badea a postat o nouă replică plină de ironii ca reacție la mesajul celor de la USR Tineret. Organizația a scris pe o rețea de socializare în urmă cu câteva luni, mai exact de Ziua Copilului. „Ăștia de la USR sunt caz de targă. Sanatoriu cu perfuzii în cap”, a scris și Mircea Badea după ce a văzut că cei de la USR au publicat o poză cu Dacian Cioloș și Dan Barna transformați în copii, cu mesajul ”Fălă hoție, cleștem mali”

Mircea Badea, o nouă replică plină de ironii!

De altfel, nu este pentru prima oară când Mircea Badea se contrează cu cei care până la căderea guvernului se aflau în opoziție. Și Dan Barna pare a fi un preferat al vedetei. La puține momente după căderea Guvernului, jurnalistul a transmis cine a stat în spatele acestei mișcări, dar și faptul că liderul USR se numără printre marii perdanți. „Moțiunea nu trecea dacă nu existau două persoane: Tăriceanu și Ponta.

A existat și o parte din UDMR. Ce rămâne după atâta vorbărie? Indiferent că-l votează sau nu, oamenii vor rămâne în cap cu următoarea idee: Iohannis a dat jos ciuma roșie. Poporul a rămas cu această percepție. Iohannis s-a branduit ca adversar principal al PSD, mai adversar decât Barna. Este clar că poporul a rămas cu ideea că el a dat jos ciuma roșie, deși nu Iohannis a dat jos PSD.

„Ăștia de la USR sunt caz de targă”

Realitatea nu contează, ci percepția. În realitate, Tăriceanu a dat jos PSD”, declara Mircea Badea care a continuat în aceeași notă. „Cel mai dezavantajat de rezultatul moțiunii este Dan Barna. El este pe același public haștag cu Iohannis. Ce corporatist mai votează cu Dan Barna după ce l-au auzit pe Iohannis zicând că el a rezolvat cu ciuma roșie?!”, a completat Badea.

Micrea Badea a precizat că la alegerile prezidențiale va merge doar pentru a-și anula votul. Acesta a transmis că preferă să pună ștampila pe doi candidați și că în acest moment nu este impresionat de niciun lider politic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×