Mircea Badea, detalii noi despre Revoluția din 1989! ”Tot ce ați văzut până acum este nimic”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
16/12/2019, 11:17
Mircea Badea, detalii noi despre Revoluția din 1989! ”Tot ce ați văzut până acum este nimic” GALERIE FOTO
Mircea Badea a infirmat declarația făcută de generalul Dan Voinea. Sursa foto - hepta

Mircea Badea a prezentat detalii noi despre Revoluția din 1989! Astfel, conform jurnalistului Antena 3, Corneliu Pârcălăbescu, șeful gărzilor patriotice din decembrie 1989 trăiește, deși generalul Dan Voinea, cel care l-a acuzat de uciderea lui Milea în 22 decembrie, susținea contrariul.

Mircea Badea, detalii noi despre Revoluția din 1989!

Dan Voinea spunea că Pârcălăbescu a murit încă de anul trecut. Aceeași afirmație a fost făcută din nou, la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea, în urmă cu doar câteva zile. Doar că, adevărul este altul și Pârcălăbescu nu a murit.

Acesta trăiește și a fost invitat în studioul televiziunii, după ce intrase inițial în direct, la același post, prin legătură telefonică. Acum, Mircea Badea nu a ezitat și a comentat în stilul proriu subiectul.

”Tot ce ați văzut până acum este nimic”

”Tot ce ați văzut până acum este nimic. Este ceva mult mai tare decât orice. Așa ceva este absolut fabulos. Marele procuror Dan Voinea trăia cu convingerea complet cretină că generalul Pârcălăbescu a murit”, a spus jurnalistul.

Apoi, Mircea Badea a citit declarația generalului Dan Voinea, din 2018, care spunea: „Pârcălăbescu a murit înainte de a avea noi toate probele despre care v-am spus. Era și în vârstă, n-am mai apucat…”.

Cu alte cuvinte, Voinea spunea că nu a mai apucat să-l audieze pentru că acesta a decedat. Corneliu Pârcălăbescu a zis în emisiunea lui Mihai Gâdea că adevărul este cu totul altul.

„Am intervenit imediat în emisiune pentru că nu am putut să mai suport. Dumnezeu nu m-a primit în ceruri, așa cum a spus Voinea”, a precizat Pârcălăbescu în legătură cu declarația făcută de fostul ministru al Apărării.

„Ce cercetări poate face Dan Voinea dacă el trăiește cu convingerea că Pârcălăbescu a murit?!”, a subliniat și Mircea Badea. Vă readucem aminte că moarte lui Vasile Milea este consemnată oficial ca sinucidere. Acesta s-a împușcat în biroul lui Corneliu Pârcălăbescu, varianta oficială a morții sale.

Generalul Voinea este cel care a alcătuit rechizitoriul pe baza căruia Nicolae și Elena Ceaușescu au fost condamnați la moarte și executați, în 25 decembrie 1989. Mai mult de atât, tot el a instrumentat dosarul mineriadei din 13-15 iunie 1990 și cel al Revoluției din decembrie 1989

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×