S-a AFLAT misterul MINUNII! De ce PLÎNGE icoana părintelui Arsenie Boca!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
12/05/2015, 00:02
S-a AFLAT misterul MINUNII! De ce PLÎNGE icoana părintelui Arsenie Boca! GALERIE FOTO

ARSENIE BOCA. Biserica a oferit prima poziţie oficială referitoare la icoana Părintelui Arsenie care lăcrimează într-o troiţă din localitatea Puşcaşi. Părintele Casian a spus această icoană plânge deoarece părintele Arsenie Boca încearcă să transmită un mesaj românilor.

ARSENIE BOCA. Părintele Casian a vorbit în cadrul unui interviu acordat emisiunii „Star News” despre icoana părintelui Arsenie Boca, depusă într-o troiţă din localitatea Puşcaşi, care a început să lăcrimeze. Reprezentantul Bisericii a spus că aceste lacrimi sunt un mod prin care părintele Arsenie Boca încearcă să le transmită un mesaj românilor prin care îi îndeamnă să se îndrepte către biserică şi credinţă.

FOTO DE ULTIMA ORA!!! ANAMARIA PRODAN A SEMNAT CONTRACTUL VIETII!!! IMAGINI IN PREMIERA!!! PLANGE DE FERICIRE

ARSENIE BOCA. „E vorba despre o fotografie a părintelui Arsenie Boca, care lăcrimează. Dumnezeu vorbeşte oamenilor prin diferite mijloace. Sfinţii de ieri şi de azi le vorbesc prin diferite căi. Părintele Arsenie e cel care a tradus 12 volume aduse din Sfântul Munte, din greacă. A scris şi diferite cărţi, a pictat o biserică, a fost un vizionar, un om trimis pe pământul ţării noastre cu o misiune, dar şi un patriot.

ARSENIE BOCA. Poate de aceea şi plânge icoana sa, pentru că nu ne mai poate vorbi ca să-l auzim. Se face simţită prezenţa firii sale prin acest mijloc al lacrimilor ce cad din icoană. Toţi marii părinţi şi călugări au plând cât au fost în viaţă pentru greşelile lor, pentru păcatele lor, dar mai ales ale lumii contemporane. Iată că acum vedem cum unii ne plâng şi dincolo de mormânt, prin această minune. Dacă acum icoana părintelui Arsenie plânge, înseamnă că trebuie să ne schimbăm viaţa pentru Biserică şi fapte bune, pentru oprirea de la păcate mari: avorturi, desfrânări, înşelăciuni, nedreptăţi, beţii, lipsa locurilor de muncă, defrişări şi altele”, a declarat părintele Casian la „Star News”, de la Antena Stars, citat de spynews.ro

ULTIMĂ ORĂ!!! Doamne, CE TRAGEDIE!!! Au MURIT AM NDOI!!! 

ARSENIE BOCA. Tabloul care îl înfăţişează pe călugărul Arsenie Boca a ajuns în troiţa din Puşcaşi în ziua de Sfântul Gheorghe, în 23 aprilie, după ce fusese cumpărat de către un localnic, cu ceva timp în urmă, de la Mănăstirea Lainici, judeţul Gorj. Arsenie Boca s-a născut în 1910, iar pentru convingerile sale a fost arestat, torturat de fosta Securitate şi apoi alungat de la mănăstire în timpul regimului comunist. Părintele Arsenie Boca a murit în 28 noiembrie 1989 şi nu a fost canonizat de Biserica Ortodoxă Română.

…………………………….

ARSENIE BOCA. O icoană cu părintelui Arsenie Boca, adusă de la Prislop de un localnic din comuna vasluiană Puşcaşi, lăcrimează neîncetat de câteva săptămâni.

LIVE VIDEO / ZI SENZATIONALA PENTRU ROMANCE LA TURNEUL DE LA ROMA!!! S-AU CALIFICAT!!!

ARSENIE BOCA. Oamenii din zonă cred că se află în faţa unei minuni. Vasluianul care a adus icoana adusă de la Manastirea Prislop a depus-o în ziua de Sfântul Gheorghe la troiţa din apropierea locuinţei. În dimineata următoare, rudele făcut incredibila descoperire, însă iniţial au pus totul pe seama picturii. După mai multe zile, au constatat că ochiul stâng al părintelui Arsenie Boca „lăcrimează neîncetat”.

ARSENIE BOCA. „Era de Sfântul Gheorghe, pe la 5 seara. Când am închis uşa la troiţă am observat lacrima în ochi, dar am crezut că e de la pictură. Am închis uşa şi am plecat. Când m-am întors zilele următoare mi-am dat seama că icoana chiar lăcrimează. Dimineaţa lacrima era la musteaţă, acum e mai jos.”, a povestit femeia care a descoperit „minunea”.

ARSENIE BOCA. Vestea s-a raspandit repede

ARSENIE BOCA. Vestea că icoana părintelui Arsenie Boca lăcrimează de o săptămână s-a răspândit în tot satul. Sute de credincioşi au venit în ultimele zile să se roage la icoană. Unii cred că este „un semn bun”, alţii dimpotrivă. „Ne arată tatăl ceresc că e lumea rea, se duşmănesc, se bat, copiii pe părinti, se întâmplă numai nenorociri. Nu cred că este un semn bun. Dacă plânge nu e bine, eu aşa gândesc. Dacă era aşa arătare, dar fără să plângă, poate era bine. Dar aşa, ce vom păţi, Dumnezeu ştie. Am 70 de ani, dar aşa ceva nu am mai văzut”, spune moş Vasile.

sursa: adevarul.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×