Ministrul Educației vrea parteneriat cu TVR pentru filmarea cursurilor pentru elevi. Premierul dorește o altă variantă

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
11/03/2020, 09:06
Ministrul Educației vrea parteneriat cu TVR pentru filmarea cursurilor pentru elevi. Premierul dorește o altă variantă GALERIE FOTO
Premierul Ludovic Orban (D) si ministrul Educatiei, Monica Anisie (S), discuta inaintea inceperii sedintei de guvern. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Ministrul Educației vrea parteneriat cu TVR pentru filmarea cursurilor pentru elevi. Nu toată lumea este de acord cu această procedură, drept pentru care în plină ședință de guvern, premierul a luat foc.

Ministrul Educației vrea parteneriat cu TVR pentru filmarea cursurilor pentru elevi.

Ludovic Orban a certat-o pe ministrul Educației, Monica Anisie, pentru că ar fi încercat să stabilească un parteneriat cu televiziunea publică, în așa fel încât să fie filmate cursuri pentru elevi.

Șeful Executivului i-a reproșat că vrea să crească audiența televiziunii naționale și i-a sugerat să se concentreze pe o soluție online.

Premierul dorește o altă variantă

”Monica Anisie: Da, am luat deja măsura de a se ține cursurile online. Am avut o discuție pentru a stabili un parteneriat cu Televiziunea Română să începem să filmăm…

Ludovic Orban: Păi, vreți să le creșteți audiența la TVR? Copiii sunt online, nu pe TVR.

Monica Anisie: Nu doar asta este varianta, vom merge și pe zona de online”, a fost dialogul dintre cei doi guvernanți.

Vă readucem aminte că toate școlile din România vor fi închise începând de miercuri, 11 martie, până în 22 martie, conform unui anunț făcut de premierul Ludovic Orban. Măsura ar putea fi prelungită, dacă situația o impune.

„Avem informații că mulți cetățeni români care au aflat de posibilitatea închiderii Lombardiei și-au făcut bagajele și au pornit spre România.

Grija noastră este de a-i feri pe copii de orice risc de contaminare care ar putea apărea în cadrul cursurilor care se organizează la școală”, a spus Orban.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×