Ministrul australian de Interne a anunţat că a fost infectat cu coronavirus. Peter Dutton se întorsese de scurt timp din SUA

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
13/03/2020, 10:37
Ministrul australian de Interne a anunţat că a fost infectat cu coronavirus. Peter Dutton se întorsese de scurt timp din SUA
Peter Dutton a anunţat că a fost infectat cu coronavirus. Sursa foto: profimediaimages.ro

Peter Dutton, ministrul afacerilor interne din Australia, în vîrstă de 49 de ani, a anunţat, vineri, că a fost infectat cu coronavirus.

Peter Dutton, ministrul australian de interne, a fost diagnosticat cu COVID-19

Ministrul Afacerilor Interne din Australia a fost infectat cu coronavirus. Politicianul s-a trezit vineri dimineaţă cu simptomele COVID-19 astfel că a fost la un control medical. La scurt timp, rezultatele au ieşit pozitive, arătând că acesta suferă de coronavirus.

Azi dimineață m-am trezit cu o temperatură și o durere în gât. Am contactat imediat departamentul de sănătate din Queensland și ulterior am fost testat pentru Covid-19. Testul a ieșit pozitiv”, a precizat Peter Dutton într-un comunicat.

Peter Dutton a vizitat SUA de curând

Peter Dutton a mai declarat că se simte bine şi că va informa publicul cu privinţă la starea lui de sănătate.

Mă simt bine și voi oferi date despre starea mea de sănătate la timp”, a precizat Peter Dutton.

Politicianul autralian s-a întors de curând din SUA, unde s-a găsit, pe 6 martie, la Washington, cu alţi oficiali din SUA, Canada, Marea Britanie, reţeaua „Five Eyes”, cum este cunoscută.

Peter Dutton s-a întors recent din Statele Unite, unde ministrul afacerilor interne din Australia s-a întâlnit, pe 6 martie, la Washington, cu oficiali americani, britanici, canadieni și britanici, așa numita rețea ”Five Eyes”.

Cu puţin timp înainte de a anunţa veste infectării cu coronavirus, Peter Dutton ar fi trebuit să participe la o emisiune TV, unde acorda zilnic un interviu, Today Show. Allison Langdon, gazda emisiunii anunţase că ministrul Dutton are „o problemă la stomac„.

Şi actorul Tom Hanks a anunţat, tot din Asutralia, că a fost infectat cu coronavirus. Şi soţia lui Tom Hanks, Rita Wilson, este purtătoarea a virusului. Cei doi au făcut anunţul din Australia, acolo unde se aflau păentru turnarea unui film.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×