Militar găsit spânzurat chiar în unitatea militară unde lucra. Caporalul era declarat apt psihic

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
20/01/2020, 13:27
Militar găsit spânzurat chiar în unitatea militară unde lucra. Caporalul era declarat apt psihic
Militar găsit spânzurat chiar în unitatea militară unde lucra. Sursa foto: nordestnews.ro

Descoperire macabră într-o unitate militară din municipiul Cluj-Napoca, unde angajații au găsit un militar spânzurat! Incidentul a fost semnalat prin apel la 112, iar autorătățile s-au deplasat imediat la fața locului.

Militar găsit spânzurat chiar în unitatea militară unde lucra

Inspectoratul de Poliţie Cluj a anunțat că astăzi, la ora 10.00, „a fost sesizat despre faptul că, la o unitate militară din municipiul Cluj-Napoca, a fost găsit un soldat spânzurat”.

Din primele informaţii, este vorba despre caporalul Felician Codruţ Şuteu, în vârstă de 41 de ani. Este angajat în armată din anul 2003, fiind operator de tehnică de comunicaţii.

Ancheta a fost preluată de Parchetul Militar Cluj

Caporalul Felician Codruţ Şuteu, în vârstă de 41 de ani, nu a avut nicio misiune în teatrele de operaţii, iar ultima testare a făcut-o în 27 septembroe 2019, fiind declarat apt psihologic.

La faţa locului a fost trimis un echipaj de poliţie, a fost anunțată conducerea garnizoanei Cluj-Napoca și informat Parchetul Militar. Parchetul Militar Cluj a declanșat o anchetă pentru aflarea condițiilor în care și-a pierdut viața caporalul Felician Codruţ Şuteu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×