Mike Tyson s-a făcut agricultor. Are o plantație de marijuana și vrea să se extindă pe 160 de hectare. Galerie FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
13/06/2019, 16:04
Mike Tyson s-a făcut agricultor. Are o plantație de marijuana și vrea să se extindă pe 160 de hectare. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Mike Tyson este mândru de ferma sa de marijuana. Sursa foto: Instagram

Celebrul boxer Mike Tyson a devenit agricultor și nu, nu cultivă cereale, fructe sau legume, ci… marijuana. Tyson are o plantație și vrea să o extindă pe 160 de hectare, scrie Daily Mail.  Afacerea cu cannabis o are de 3 ani de zile, iar mai nou, marele său plan este să deschidă un resort pentru consumatorii sau cultivatorii de cânepă.

Mike Tyson pregătește un resort de lux pentru consumatorii de marijuana

Tyson Ranch (ferma Tyson) este deținută de firma sa, Tyson Holistic Holdings și se află aproape de orașul Desert Hot Springs din statul California. Practic, de la pasiunea pentru marijuana, Tyson a dezvoltat o întreagă afacere. Vrea să construiască și un hotel pentru cei care vor trece pragul resortului și să organizeze, totodată, festivaluri muzicale.

Sportivul merge și mai departe și vrea să deschidă Universitatea Tyson, unde studenții vor participa la cursuri despre beneficiile cultivării cânepii. Elevii nu vor putea cumpăra iarbă din ferma boxerului, dar o vor putea consuma oriunde doresc. Tyson a argumentat motivul pentru care a ales acest business, în fața criticilor.

Sportivul vrea să își extindă ferma pe 164 de hectare. Sursa foto: Tyson Ranch

Tyson spune că marijuana e mai puțin periculoasă decât alcoolul

Acesta a zis că nu îl interesează legislația despre marijuana și că această plantă este mai puțin periculoasă decât alcoolul și țigările, lucru de altfel confirmat de numeroși oameni de știință. De asemenea, marijuana are și efecte terapeutice, căci este folosită în medicină. ”Indiferent care ar fi poziția voastră în dezbaterea privind marijuana – eu o consider mai puțin periculoasă decât alcoolul sau țigările – nu am mai văzut niciodată un Mike Tyson mai fericit și mai calm”, a spus Tyson pentru presa americană.

Mike Tyson a venit în România în anul 2016 și a acordat mai multe interviuri pentru presa de la noi. Boxerul a vorbit în special despre provocările de care a avut parte ca sportiv și cât de greu i-a fost să bifeze victorie după victorie. „Când eram boxer, trebuia să mă lupt, dacă nu câștigăm, muream. Trebuia să câștig.

Să fiu cel mai bun. Copiii mei nu se prea zbat. Au o casă mare, bani, mașini și cursuri la universitate. Dar dacă cei mici obțin totul prea ușor, cel mai mic șoc îi va face să renunțe. Trebuie să învețe cum să fie competitivi”, a spus Tyson în urmă cu trei ani pentru Știrile PRO TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×