Peste 10 mii de amenzi aplicate de poliţişti, în perioada Crăciunului! Ce au făcut cei mai mulţi dintre cei amendaţi!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
26/12/2017, 18:30
Peste 10 mii de amenzi aplicate de poliţişti, în perioada Crăciunului! Ce au făcut cei mai mulţi dintre cei amendaţi!

Românii au exagerat cu consumul de alcool şi la petrecerea de Crăciun. Unii au avut chef de ceartă după aceea, alţii s-au urcat la volan. Astfel, poliţiştii au dat peste 10.000 de amenzi în perioada Crăciunului, câteva mii fiind pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, iar aproape 1.000 de şoferi au rămas fără permis, cei mai mulţi pentru consum de alcool şi pentru viteză excesivă. Potrivit Poliţiei Române, numărul accidentelor rutiere a fost mai mic faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

În perioada 23 – 25 decembrie, aproape 8.000 de poliţişti au acţionat zilnic, la nivel naţional, intervenind la mii de evenimente, dintre care cele mai multe semnalate prin 112.

Mii de amenzi aplicate de poliţişti în perioada Crăciunului!

Poliţiştii au aplicat peste 2.000 de infracţiuni, dintre care aproape o pătrime au fost constatate în flagrant delict, iar pentru neregulile constatate poliţiştii au dat peste 10.000 de amenzi, dintre care câteva mii au fost pentru încălcarea normelor de convieţuire socială.

În ceea ce priveşte domeniul rutier, au fost date mii de amenzi privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care cele mai multe pentru consum de alcool, viteză şi pentru lipsa anvelopelor de iarnă. De asemenea, aproape 1.000 de şoferi au rămas fără permis, cei mai mulţi pentru consum de alcool şi pentru viteză. Numărul accidentelor rutiere a fost mai mic faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, precizează IGPR.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×