Mihai Voropchievici, despre menirea spirituală a fiecărei zodii. Ce le-a hărăzit Dumnezeu tuturor nativilor

Dan Suta   
în Stiri mondene
20/07/2019, 19:17
Mihai Voropchievici, despre menirea spirituală a fiecărei zodii. Ce le-a hărăzit Dumnezeu tuturor nativilor
Menirea spirituală a fiecărei zodii. Sursa foto: mosaicmagazine.com

Care este menirea spirituală a fiecărei zodii? Dumnezeu a dat fiecărui nativ o misiune pe acest pământ. Unii trebuie să îi învețe pe ceilalți compasiunea, alții ce este munca sau dragostea adevărată. Iată, în rândurile de mai jos, un horoscop cu totul special care scoate la iveală rolul fiecărei zodii pe acest pământ, realizat de Mihai Voropchievici.

Menirea spirituală a fiecărei zodii: Racii ne învață ce este emoția

Berbecul are menirea să îi facă pe ceilalți conștienți despre ce este viața și ce înseamnă creația. Au rolul de a-i ajuta pe ceilalți să urmeze calea corectă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Taurii sunt extrem de muncitori, iar menirea lor este să îi facă pe oameni să își respecte cuvântul dat și să iubească tot ceea ce fac.

Gemenii au ca menire spirituală cunoașterea. Sunt zodii duale și au multe de descoperit. Sunt foarte curioși și pricepuți la toate.

Peștii trebuie să îi învețe pe ceilalți ce este compasiunea. Sursa foto: geek.com

Fecioarele sunt lucide, sunt cercetătoarele

Racii îi învață pe oameni ce înseamnă emoția. Firi sensibili, au rolul de a le deschide ochii celorlalți privind sentimentele lor.

Menirea Leului este să arate creația Divinității. Leii sunt plini de strălucire. Ca să se grijească de mândria lor, trebuie să își dea seama că nu sunt buricul pământului. Leii sunt înzestrați de noblețe și caracter.

Fecioarele trebuie să cerceteze tot ce ar fi dorit omul. Fecioarele sunt creatoarele la tot ceea ce Dumnezeu a dat pe pământ. Peste tot pe unde trec trebuie să prevină greșelile. Fecioarele sunt tocmai din acest motiv extrem de vehemente. Dumnezeu le-a dat puritatea gândirii. Gândirea lor e pertinentă și conștientă.

Balanțele au misiunea de a-i ajuta pe oameni să fie conștienți de îndatoririle lor față de ceilalți. Trebuie să învețe sentimentul fraternității. Aduc în viața oamenilor ordinea, calmul și dragostea.

Scorpionii au iscusința să pătrundă mințile oamenilor, dar nu vor vorbi niciodată despre ce află sau învață. Cei mai buni psihologi și psihiatri sunt Scorpioni.

Săgetătorii au menirea să îi facă pe oameni să râdă, să se bucure, să trăiască bine, dar să și înțeleagă unde au greșit.

Capricornii au datoria să îi facă pe ceilalți ce înseamnă munca. Adică trebuie să fie conștienți de valoarea muncii lor și de ce sunt capabili să facă.

Vărsătorii sunt cei mai vizionari. Cu o singură privire pot vedea tabloul general al desfășurării lucrurilor.

Peștii vor cunoaște suferința mai mult ca oricine, dar fără asta nu ar ajunge la unul din cele mai nobile sentimente: compasiunea. Asta îi învață și pe ceilalți, să fie empatici, să nu renunțe la compasiune. Acest horoscop special a fost realizat de Mihai Voropchievici la Antena 3.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×