Premierul a prezentat starea economică a ţării, în Parlament! Creşterea economică, peste aşteptări

Filon Stan   
în Hotnews
05/09/2017, 00:07
Premierul a prezentat starea economică a ţării, în Parlament! Creşterea economică, peste aşteptări

Mihai Tudose, raport ecomonic în faţa Parlamentului! Duduie economia, din nou! Premierul Mihai Tudose a afirmat că anul acesta creşterea economică va depăşi 5,2%. El a mai spus că pensia a crescut în 2017 cu 15%, iar câştigul salarial cu 14,2%. De asemenea, premierul a mai declarat că nimeni nu se va atinge de Pilonul II de pensii!

Premierul Mihai Tudose a susţinut luni un discurs în Parlamentul României, prilej cu care a prezentat „un tablou economic pe scurt”, la cererea liberalilor. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Mihai Tudose, raport ecomonic triumfal! „Veniturile bugetului general consolidat, mai mari cu 9%”

„Veniturile bugetului general consolidat au fost, în primele 7 luni ale anului, cu 9% mai mari, în termeni nominali, faţă de perioada similară din 2016”, a arătat Mihai Tudose.

Datoria României este de 37%, „pe locul 3 la premianţi în Uniunea Europeană, unde marja maximă este de 60%”, a mai spus premierul, potrivit România Tv.

El a menţionat că deficitul bugetar pentru primele şapte luni ale anului este „-0,77% din PIB faţă de -2,95% estimat”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×