Premierul Mihai Tudose ameninţă cu demisia! Vrea să schimbe mai mulţi miniştri din Guvern!

Filon Stan   
în Hotnews
10/10/2017, 11:26
Premierul Mihai Tudose ameninţă cu demisia! Vrea să schimbe mai mulţi miniştri din Guvern!

Premierul Mihai Tudose ameninţă cu demisia, dacă schimbarea mai multor ministri din propriul său cabinet nu va fi aprobată de coaliţia aflată la guvernare! Premierul pare furios şi pentru apariţia unui sondaj de opinie al Avangarde şi care arată că încrederea în Guvern s-ar fi prăbuşit. Tudose pare să creadă că în spatele studiului realizat de institutul sociologului Mihai Pieleanu se află chiar preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Tudose recunoaşte că nu se află în cele mai calde relaţii cu Dragnea şi anunţă o mini-remaniere în Guvern. Asta deşi şeful PSD, Liviu Dragnea, a negat întreaga zi că ar fi tensiuni între partid şi Guvern. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 1 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Mihai Tudose:  „Îmi dau demisia, dacă lucrurile stau aşa de rău”

„Am spus-o într-un cerc de patru persoane că îmi dau demisia, dacă lucrurile stau aşa de rău şi guvernul s-a prăbuşit, hai să mergem acasă că înseamnă că nu facem bine”, a declarat Tudose într-o emisiune de la Antena 3.

Ministrul Dezvoltării şi mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea în Guvern, Sevil Shhaideh, precum şi ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, sunt anchetaţi de DNA pentru abuz în serviciu, în dosarul Belina. Al treilea ministru cu probleme penale este cel delegat pentru Relaţia cu Parlamentul. Viorel Ilie este acuzat că a aranjat un concurs pentru angajarea de funcţionari publici, astfel încât anumiţi candidaţi agreaţi de conducerea ministerului să ocupe funcţiile.

Premierul Mihai Tudose declară că oficialii de la Bruxelles i-au spus clar că miniştrii cu probleme penale ar trebui să părăsească Guvernul. Printre miniştrii contestaţi se află şi Liviu Pop, ministrul Educaţiei, pentru desele greşeli de exprimare, dar şi pentru faptul că la începutul anului şcolar, elevii de clasa a V-a nu au avut manuale şcolare. Ultimii intraţi pe listă sunt ministrul pentru mediu de afaceri, Ilan Laufer, şi cel al Transporturilor, Răzvan Cuc, conform surselor Mediafax.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×