Mihai Leu, o nouă operaţie pentru CANCERUL la colon

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
25/04/2016, 08:10
Mihai Leu, o nouă operaţie pentru CANCERUL la colon

In urma cu doi ani, Mihai Leu a fost depistat cu un cancer la colon. Imediat, fostul campion mondial la box, s-a internat la Spitalul Fundeni si profesorul Irinel Popescu l-a operat de urgenta.

Mihai Leu, primul campion mondial la box profesionist al României, a fost diagnosticat în decembrie 2014 cu cancer la colon. După intervenţia chirurgicală efectuată de profesorul Irinel Popescu la spitalul Fundeni, Mihai Leu a plecat la scurt timp la Viena pentru a începe un tratament cu chimioterapie.

Pentru Mihai Leu au urmat vizite dese la clinicile din Austria, unde i s-a  administrat un tratament revolutionar, dar si in Romania, la acelasi medic care i-a facut interventia chirurgicala. Efectele s-au vazut, caci starea lui Leu  s-a ameliorat si el a putut sa isi reia activitatea profesionala si sa nu mai aiba probleme de sanatate majore.

Totusi, ca lucrurile sa decurga conform graficului, marele sportiv a mai facut o vizita, in mare secret, la Fundeni, in urma cu doua luni, scrie Wowbiz. Surse din preajma lui sustin ca a recurs la inca o operatie, de data asta insa cu risc mai mic, dar absolut necesara pentru a evita toate complicatiile inerente in astfel de cazuri.  Acum, Mihai Leu se simte foarte bine si este in afara oricarui pericol.

Mihai Leu a devenit campion mondial pe 22 februarie 1997, când a cucerit centura mondială versiunea WBO la semimijlocie, după ce l-a învins, în 12 reprize, pe panamezul Santiago Samaniego.Şi-a apărat titlul pe 20 septembrie 1997, în faţa iralnezului Michael Carruth, dar a fost nevoit să se retragă neînfrânt din lumea boxului (28 de meciuri, 28 de victorii la profesionişti), din cauza acelei accidentări la braţ. A intrat în lumea raliului, devenind campion naţional în anul 2003.

sursa: RomâniaTV.net

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×