Mihai Dedu, despre Florin Busuioc. Ce spune colegul său de platou

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
08/11/2018, 11:18
Mihai Dedu, despre Florin Busuioc. Ce spune colegul său de platou
Mihai Dedu, a vorbit despre starea de sănătate a lui Busu în cadrul știrilor Pro TV

Mihai Dedu a vorbit în timpul știtilor despre ceea ce i s-a întâmplat lui Florin Busuioc. Vestea că Busu a făcut infarct a șocat pe toată lumea, mai ales pe apropiații săi, printre care erau și colegii de trust. Multe persoane publice au adresat mesaje de însănătoșire pentru iubitul prezentator al rubricii de meteo, de la Pro TV. Iată ce a spus Mihai Dedu despre colegul său care a fost operat de urgență.

Vizibil emoționat, Mihai Dedu a făcut o mică gafă. De asemenea, sora actorului a lăsat un mesaj emoționant în mediul online, alături de mulțumiri către cei îngrijorați pentru Busu, dar și de cerința de a spune o rugăciune pentru starea sa de sănătate precară.

Mihai Dedu, despre Florin Busuioc: „A fost operat de urgență”

Colegii lui Mihai Busuioc s-au arătat forte emoționați la vestea că Busu a suferit un infarct miocardic în seara de marți, 6 noiembrie. O ambulanță SMURD s-a deplasat de urgență la Filarmonica din Craiova, unde acesta susținuse un spectacol de teatru. Medicii l-au resuscitat de 3 ori, apoi, ajuns la Spitalul Județean de Urgență Craiova, au decis să-l opereze. Colegii de platou, care au prezentat ulterior știrile zilei, au inclus și evenimentul nefericit.

Vizibil emoționați, aceștia și-u spus regretul și au împărtășit fanilor lui Busu starea de acum. „Colegul nostru și îndrăgitul prezentator al rubricii meteo, actorul Florin Busuioc, a fost adus la București ieri după-amiază la Institutul de Boli Cardiovasculare C. C Iliescu. A fost operat de urgență de o echipă de medici de la clinica de cardiologie din Craiova, iar astăzi un elicopter SMURD…de fapt, ieri…un elicopter SMURD l-a transferat în Capitală”, a spus Mihai Dedu, prezentator în cadrul știrilor matinale ale trustului Pro TV. ”Îi dorim sănătate colegului nostru și așteptăm să se întoarcă la post!”, a fost mesajul Andreei Esca pentru Busu.

Busu, 3 infarcte

Florin Busuioc a ajuns în seara de marți, 6 noiembrie, în stare gravă la spitalul din Craiova. Sursele medicale susțin că fumatul excesiv l-a adus în aceastp situație. Viciul era unul adorat de Busu, dat fiind faptul că fuma zilnic un număr destul de mari de țigări. Riscul fumătorilor în general este reprezentat de răsfrângerea substanțelor nocive asupra sistemului cardiovascular, declansându-se viitorul infarct miocardic, potrivit specialiștilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×