Mihai Costea e istorie pentru Cruduţa! Cu cine l-a înlocuit

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
25/03/2015, 08:56
Mihai Costea e istorie pentru Cruduţa! Cu cine l-a înlocuit GALERIE FOTO

Trei luni, atat a durat depresia post Mihai Costea, dupa care Daniela Crudu si-a revenit miraculos si a inceput o viata de burlacita de invidiat.

Nimeni, niciodata, nu va putea sa scoata sufletul de petrecareata din Daniela Crudu! Desi a avut o perioada in care a stat mai potolita, intrucat fostul ei iubit, Mihai Costea, i-a impus asta, de aproximativ jumatate de an bruneta a revenit pe baricade, in randul burlacitelor din oras. In perioada Sarbatorilor, Daniela a avut o tentativa de a-si cladi o relatie, culmea, tot cu un barbat din Valcea, din anturajul lui Nila, insa tot ea a renuntat, nedorind sa se lege din nou la cap dupa despartirea cu scantei pe care a bifat-o. Asa ca, de trei luni, Daniela este tot singura, oficial, dar mereu pusa pe flirt!

Ei bine, cum barbatii ii dau tarcoale, Cruduta s-a intretinut o noapte intreaga cu Edy Kovacs, un baiat de oras recunoscut pentru relatiile sau idilele lui cu fete frumoase si celebre. Totul s-a intamplat la ziua Georgianei Constantin, una dintre cele mai bune prietenel ale Danielei si, totodata, una dintre fetele retinute la inceputul lunii februarie pentru proxenetism.

Dupa cum se poate vedea si in imagini, Cruduta si Edy au stat nedespartiti, au dansat, au vorbit, fotografiile stand marturie ca cei doi s-au simtit foarte bine unul in compania celuilalt. Acum ar fi fost si pacat, intrucat asistenta TV este singura si pare ca se incadreaza cu brio in tiparul fetelor care-i plac lui Edy: inalte, slabute, cu forme apetisante, brunete si celebre. Daca cei doi au continuat petrecerea si dupa ce s-a spart cheful din club, asta numai ei stiu, cert este ca cei prezenti la ziua Georgianei nu au putut sa nu remarce o chimie deosebita intre Daniela si Edy.

Analizand comportamentul Crudutei, unii ar spune ca Nila e istorie.

Sursa: cancan.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×