„Bobiţă” din Las Fierbinţi” a făcut denunţ la DNA!

Filon Stan   
in Stiri de ultima ora
01/02/2018, 20:03
„Bobiţă” din Las Fierbinţi” a făcut denunţ la DNA!

Prezenţă neaşteptată la sediul DNA. Actorul care interpretează personajul Bobiţă în serialul Las Fierbinţi a trecut pragul procurorilor anticorupţie.

Celebrul Mihai Bobonete a stat aproximativ o oră şi jumătate în faţa anchetatorilor. Surse citate de România TV spun că Mihai Bobonete ar fi făcut un denunţ important la DNA. La ieşire însă, actorul nu a vrut să confirme şi a făcut chiar glume pe seama audierii.

Mihai Bobonete, din „Las Fierbinţi” a făcut denunţ la DNA!

„Ce-ai făcut Bobiţă?”, l-au întrebat jurnaliştii pe actorul Mihai Bobonete, în timp ce acesta ieşea din sediul Direcţiei Naţionale Aanticorupţie.

„Păi am aici o rudă. Unchiul meu lucrează la DNA şi a fost ziua lui. Nu am venit în nicio calitate (nici ca martor, nici ca suspect), am vrut să văd şi eu cum arată birourile DNA-ului. Am nişte prieteni la DNA şi m-au chemat cu ceva treabă”, a răspuns actorul Mihai Bobonete, glumind cu presa.

Ştirea MOMENTULUI

Adrian Diniș a murit la doar 32 de ani. Artistul, plâns de o țară întreagă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.