Mihai Bendeac, mesaj emoţionant pentru Roxana Vancea de ziua ei

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
02/06/2015, 14:31
Mihai Bendeac, mesaj emoţionant pentru Roxana Vancea de ziua eiGALERIE FOTO

Roxana Vancea şi Mihai Bendeac trăiesc o poveste de dragoste cu năbădăi! Fosta vecină de la „Neatza” şi celebrul actor au una dintre cea mai controversate relaţii din showbiz. Cei doi ba sunt împreună, ba neagă că ar forma un cuplu şi spun că sunt doar prieteni. Ayi, de ziua brunetei, actorul nu a putut să nu-*i ureceze cel mai frumoas şi emoţionant mesaj.

Roxana Vancea este marţi ( 2 iunie) în centrul atenţiei! Bruneta a împlinit 25 de ani şi încă de la primele ore ale dimineţii a fost copleşită cu mesaje de felcitare. Cel mai emoţionant dintre ele l-a primit de la iubitul său, actorul Mihai Bendeac. Acesta a publicat pe reţeaua de socializare câteva cuvinte care i-au topit inimă Roxanei şi care i-a răsplătit gestul cu un pupic fierbinte, căci tot zic ei că-s doar amici!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

bendeac_si_vancea

„Azi, împlineşte 25. Aşa ceva nu se face. E un om bun. Tare bun. Şi mi-a fost alături în multe momente, atât faine cât şi mai puţin faine. Şi, pentru asta, îi mulţumesc. Să fii fericită!”, a scris actorul pe Facebook.

Roxana şi Mihai Bendeac s-au afişat împreună în urmă cu aproape doi ani. Atunci au apărut primele zvonuri despre idila lor. La acest moment, bruneta a fost usrprinsă ţinându-se de mâncă cu Bendeac în timp ce se plimbau nestingheriţi printr-un mall din Capitală.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×