ULTIMĂ ORĂ! Prietenul lui Cotabiţă, Mihai Bendeac, anunţ ŞOC

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
12/05/2015, 16:57
ULTIMĂ ORĂ! Prietenul lui Cotabiţă, Mihai Bendeac, anunţ ŞOC GALERIE FOTO

Mihai Bendeac, foarte bun prieten al lui Gabriel Cotabiţă a făcut un anuţ şocant, în urmă cu puţin timp! Vedeta TV a anunţat în urmă cu puţin timp că nu s-a putut abţine atunci când a auzit declaraţiile lui Andrei Gheorghe referitoare la Gabriel Cotabiţă.

Andrei Gheorghe a fost invitat la emisiunea lui Cătălin Măruţă, acolo unde a pus situaţia lui Gabriel Cotabiţă pe seama stitului său de viaţă dezorganizat.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

S-A AFLAT! De ce PLÎNGE ICOANA părintelui Arsenie Boca!!! MIRACOL DESLUSIT!!!

„Gabi a fost o voce extraordinară, la vremea lui a fost un fel de Tom Jones. Şi-a pus ochelari, a slăbit, a vrut să fie tânăr, numai că nu l-a ţinut carnea. I s-a întâmplat ceva asemănător cu ce a păţit Schumacher”, a spus Gheorghe în cadrul emisiunii de la Pro TV.

ULTIMĂ ORĂ!!! Doamne, CE TRAGEDIE!!! Au MURIT AM NDOI!!!

Mihai Bendeac, bun prieten cu Gabriel Cotabiţă, nu a ezitat să-l ameninţe pe Gheorghe.

“Nu ştiu dacă Andrei Gheorghe crede într-o divinitate. În cazul în care crede, să se roage intens la ea ca nu cumva să dau nas în nas cu el în aceasta viaţă”, a scris amenintator, Bendeac. Ulterior, criticat din toate părţile, actorul a şters postarea.

Închide ×