ULTIMĂ ORĂ! Prietenul lui Cotabiţă, Mihai Bendeac, anunţ ŞOC

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
12/05/2015, 16:57
ULTIMĂ ORĂ! Prietenul lui Cotabiţă, Mihai Bendeac, anunţ ŞOCGALERIE FOTO

Mihai Bendeac, foarte bun prieten al lui Gabriel Cotabiţă a făcut un anuţ şocant, în urmă cu puţin timp! Vedeta TV a anunţat în urmă cu puţin timp că nu s-a putut abţine atunci când a auzit declaraţiile lui Andrei Gheorghe referitoare la Gabriel Cotabiţă.

Andrei Gheorghe a fost invitat la emisiunea lui Cătălin Măruţă, acolo unde a pus situaţia lui Gabriel Cotabiţă pe seama stitului său de viaţă dezorganizat.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

S-A AFLAT! De ce PLÎNGE ICOANA părintelui Arsenie Boca!!! MIRACOL DESLUSIT!!!

„Gabi a fost o voce extraordinară, la vremea lui a fost un fel de Tom Jones. Şi-a pus ochelari, a slăbit, a vrut să fie tânăr, numai că nu l-a ţinut carnea. I s-a întâmplat ceva asemănător cu ce a păţit Schumacher”, a spus Gheorghe în cadrul emisiunii de la Pro TV.

ULTIMĂ ORĂ!!! Doamne, CE TRAGEDIE!!! Au MURIT AM NDOI!!!

Mihai Bendeac, bun prieten cu Gabriel Cotabiţă, nu a ezitat să-l ameninţe pe Gheorghe.

“Nu ştiu dacă Andrei Gheorghe crede într-o divinitate. În cazul în care crede, să se roage intens la ea ca nu cumva să dau nas în nas cu el în aceasta viaţă”, a scris amenintator, Bendeac. Ulterior, criticat din toate părţile, actorul a şters postarea.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×