Mihai Bendeac este în doliu. Bunicul său din partea mamei a decedat

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
13/03/2020, 15:41
Mihai Bendeac este în doliu. Bunicul său din partea mamei a decedat
Mihai Bendeac este în doliu. Sursa foto: adevarul.ro

Mihai Bendeac trece prin momente cumplite. Bunicul de pe partea maternă a actorului a decedat. Bunicul era una dintre cei mai importanţi oameni din viaţa actorului.

Mihai Bendeac este în doliu. Bunicul său a murit

Mihai Bendeac, mama lui, dar şi rudele apropiate sunt în doliu după ce tatăl mamei actorului a decedat. Bunicul lui Mihai Bendeac a decedat vineri.

Mesajul morţii bunicului lui Mihai Bendeac a fost făcut de mama actorului, Emilia Bendeac, pe pagina de socializare. Aceasta a scris un mesaj emoţionant pe Facebook prin care a anunţat trecerea tatălui său în nefiinţă.

Mama actorului a postat un mesaj emoţionant despre moartea tatălui său

M-am gândit să pun o poză dar era prea banal, nu îl reprezenta pe el. Când o să vedeţi cerul senin și o să vedeți o stea foarte strălucitoare să știți că este el.

Te iubesc tata, Dumnezeu să te odihnească în pace și lumină” este mesajul cutremurător al Emiliei Bendeac. Mesajele de ondoloanţe au început să curgă pe pagina de socializare a mamei lui Mihai Bendeac. „Nu știu de ce dar m-am gândit la Mihai imediat ce am citit! Știu cât de mult l-a iubit!

Bunicul meu a murit anul trecut in luna Septembrie și încă îmi este foarte greu să accept dar rămâne viu in amintirea mea pt ca m-a crescut și l-am iubit din toată inima!

Dumnezeu să-l odihnească iar voi să treceți in putere peste acest moment! Îmi era drag bunicul lui Mihai! Un om foarte blând și bun! Se putea vedea asta și din felul cum vorbea tot timpul Mihai despre el!”, a scris un fan de-al mamei lui Mihai Bendeac. 

Sincere condoleanțe, Dumnezeu să îl odihnească în pace. Drum bun spre stele, om înțelept și simpatic„, a scris un alt internaut în comentariile mesajului mamei actorului.

Imi pare atât de rău! Il admiram foarte tare cand vedeam videoclipurile lui Mihai si ale dumneavoastră cu dumnealui! Condoleanțe! Sa fiți puternica!„, i-a scris un alt fan Emiliei Bendeac.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×