Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner SE CĂSĂTORESC?!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
16/05/2015, 00:02
Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner SE CĂSĂTORESC?!

Formează un cuplu de aproximativ 8 luni, însă îşi trăiesc iubirea la cote înalte. Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner sunt pe cale să-şi ducă relaţia la un nou nivel.

Mihaela Rădulescu se pregăteşte să ajungă, din nou, altar? Planurile de viitor ale vedetei TV au fost date de gol chiar de către unul din colegii ei, în timpul emisiunii „Românii au talent”, în cadrul căreia „diva de Monaco” ocupă poziţia de jurat.

În timp ce jurizau concurenţii de pe scenă, Andi Moisescu a făcut un comentariu care a lăsat loc de interpretări şi a dat de înţeles că Mihaela şi Felix vor forma, în viitor, un cuplu şi în acte.

„Nu vreau să îi stric viitoarea căsnicie a Mihaelei, dar după părerea mea, cât mă pricep eu la circ, locul tău este la Monte Carlo”, a spus Andi Moisescu.

În faţa acestei remarci, Mihaela Rădulescu nu a făcut niciun fel de comentariu, însă nici nu şi-a contrazis colegul de breaslă.

„Ok„, a spus Mihaela, printre zâmbete şi a continuat jurizarea.

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de 3 ori, cu Bogdan Rădulescu, Ştefan Bănică jr., Elan Schwartzenberg – cu cel din urmă având şi un copil, un băieţel pe nume Ayan. Iubitul ei de 8 luni, austriacul Felix Baumgartner nu a mai fost căsătorit până acum, însă este cunoscut pentru afinitatea sa pentru femeile frumoase.

sursa: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×