Mihaela Rădulescu şi-a arătat lenjeria intimă la un eveniment

Ionuţ Cataramă   
în Monden
11/03/2015, 08:32
Mihaela Rădulescu şi-a arătat lenjeria intimă la un eveniment

O femeie ocupată! Atât de ocupată încât a ajuns să confunde evenimentele mondene cu cele caritabile. Pentru că, altfel, nu ne putem explica de ce, în momentul în care se tot bătea cu pumnul în piept (evident, cu grijă, pentru ca silicoanele să nu păţească ceva) cu ce face ea pentru persoanele cu dizabilităţi, Mihalea a făcut o gafă în stilul vedetelor de la Hollywood: şi-a arătat lenjeria intimă, tuturor.

Mihaela Rădulescu şi-a făcut apariţia la un eveniment monden îmbrăcată cu o pereche de pantaloni sport la care a asortat un tricou foarte decoltat care lăsa la vedere bustul bine ”întreţinut” în cabinetele esteticienilor! Motivul pentru care a adoptat o ţinută atât de sport este legat de maratonul caritabil la care urmează să participe vedeta.

Cu toate acestea, Mihaela a gafat greav în momentul în care s-a lăsat fotografiată alături de un tânăr cu dizabilităţi, cel pentru care, de altfel, urmează să alerge la maraton. Astfel, confundând probabil evenimentele, chiloţeii i-au ieşit la iveală. Asta nu ar fi mare lucru, întrucât nu e singura vedetă care păţeşte aşa ceva, până şi pe la Hollywood se mai întâmplă, dar, din păcate, pentru ea şi pentru cei prezenţi, nu era locul şi nici momentul potrivit pentru a se expune în acest mod.

Mihaela Rădulescu (45 ani) se vrea divă, amantă perfectă şi mamă cu normă întreagă! După ce a dat România pe Monaco, fosta prezentatoare TV s-a dedicat creşterii şi educaţiei fiul său, dar şi proaspetei relaţii cu celebrul Felix Baumgartner, austriacul care o face se iubească la fel ca la 20 de ani.

Sursă: Spynews

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×