Mihaela Rădulescu, scandal de proporţii cu presa din Austria

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
22/07/2015, 15:52
Mihaela Rădulescu, scandal de proporţii cu presa din Austria GALERIE FOTO
Felix Baumgartner talking with Mihaela Radulescu during the interview in Bucharest, Romania on October 22nd, 2014.

Mihaela Rădulescu (45 de ani) a schimbat macazul! A lăsat jurnaliştii români şi a trecut la cei străini. Supărată că unul dintre ziariştii austrieci a insinuat că este bătrână, diva de la Monaco a luat foc şi a scris pe blogul personal o scrisoare deschisă dedicată presei din Austria. În 2009, făcea acelaşi lucru cu presa din România.

Mihaela Rădulescu îşi începe scrisoarea explicând că ştie ce este un scandal de presă, pentru că face faţă valului de critici de 25 de ani de când a apărut în viaţa publică din România. Ea a spus că este conştientă că în Austria este doar iubita lui Felix Baumgartner (46 de ani), însă le-a atras atenţia jurnaliştilor străini că nu le permite să scrie prostii desprea ea, tocmai pentru că îşi jignesc în primul rând compatriotul.

Ea le-a sugerat totodată că ar face bine să-i recunoască valoarea sportivului austriac, amintindu-le recordurile pe care acesta le-a înregistrat, fiind primul om care a depăşit viteza sunetului în cădere liberă, sărind din stratosferă în 2012, şi nu criticând. Mihaela Rădulescu a luat foc după ce presa austriacă a publicat un articol, cu titlul „Felix şi bătrâna doamnă”.

ziar_0

Textul este însoţit de o fotografie în care apăreau cei doi îndrăgostiţi, iar în spatele lor se afla un avion, al cărui nume este, „coincidenţă”, chiar „Old lady”. Ea le-a atras atenţia că în cazul în care aceştia au de gând să-l insulte pe Felix Baumgarner, pe ea sau familia acestuia, sportivul nu va mai onora invitaţiile la niciun fel de eveniment organizat în ţara natală. „O să rămâneţi cu femeia cu barbă (n.r. – Conchita Wurst), care a un super erou naţional austriac, nu cu bărbaţi adevăraţi, care îşi riscă viaţa să obţină recorduri mondiale şi să pună Austra pe harta bărbaţilor puternici, frumoşi, adevăraţi”, a scris Mihaela Rădulescu.

ŞOC pe piaţa media! O televiziune celebră SE ÎNCHIDE 

Facebook, SCHIMBARE RADICALĂ! Veste ŞOC pentru toţi utilizatorii 

„Titlul este o glumă proastă a unui aşa zis jurnalist. Până şi fiul meu de 11 ani face glume mai bune, dar nu ar glumi niciodată pe seama vârstei unei doamne, indiferent de câţi ani are aceasta sau de felul în care arată, pentru că l-am crescut bine”, a subliniat vedeta tv pe blogul personal. Mihaela Rădulescu a publicat scrisoarea şi pe reţeaua de socilizare şi le-a transmis juranaliştilor o vorbă pe care o ştie de la bunica ei.

DEZVĂLUIRE! S-a aflat! CÎND şi UNDE va naşte Andra

Anunţ important! Românii din străinătate sunt chemaţi de URGENŢĂ în ţară

„Nu poţi să-i zici unei femei că e bătrână decât dacă ţi-ai rupt dinţii când o muşcai de fund. Aşa că mai bine ar fi să mă pupaţi în fund, în fundul meu sexy”, a adăugat Mihaela Rădulescu.

Citeşte mai mult pe www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×