Mihaela Rădulescu a pozat FĂRĂ SUTIEN!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
28/03/2015, 18:43
Mihaela Rădulescu a pozat FĂRĂ SUTIEN! GALERIE FOTO

Mihaela Rădulescu arată extrem de bine, deşi are 45 de ani, şi nu se sfieşte nici în prezent să pozeze fără sutien, mai ales că are ce arăta. Ea a pozat pentru numărul de aprilie al revistei Viva! şi a postat deja pe Facebook o fotografie din pictorial. Mihaela apare îmbrăcată în blue jeans, vestă şi… atât. Vedeta nu a purtat sutien, dorind să fie cât mai sexy, iar imaginea a avut un impact masiv asupra amicilor virtuali, care au fost extrem de incitaţi de această ipostază.

Surprinzător, în avionul din spatele ei se află la manşă Mihai Mărgineanu, însă prezenţa lui acolo rămâne un mister păstrat pentru cititorii revistiei. ”În avion e chiar Mihai Mărgineanu, dar vă spun cu altă ocazie ce făcea artistul, pardon, pilotul…acolo:)))”, a scris Răduleasca lângă imagine.

mihela_radulescu_fara_sutien_3dabdc89d5

Mihaela Rădulescu este adepta unui stil de viaţă sănătos, cu o dietă echilibrată şi mult sport, ceea ce se vede clar pe trupul ei. Vedeta a reuşit să se menţină, de-a lungul anului, în topul celor mai sexy femei din showbiz-ul nostru.

Sursa: www.libertatea.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×