Mihaela Rădulescu face asta pentru prima oară în viaţa ei! Amorezul „zburător” a dat-o de gol!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
09/12/2015, 14:10
Mihaela Rădulescu face asta pentru prima oară în viaţa ei! Amorezul „zburător” a dat-o de gol!

Diva de la Monaco va avea parte de o premieră absolută în viaţa ei. Anunţul a fost făcut chiar de iubitul ei. Mihaela Rădulescu trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu sportivul austriac Felix Baumartner.

Diva de la Monaco şi celebrul paraşutist sunt de nedespărţit şi fac aproape toate lucrurile împreună. Austriacul a fost cel care şi-a dat în vileag iubita, dezvăluind că aceasta va face un lucru pe care nu l-a mai făcut până acum.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Vedeta de televiziune va fi, pentru prima oară, copilotul lui Felix Baumgartner la un raliu care va avea loc în capitala Poloniei.

„Zbor în Polonia astăzi pentru a participa la barboka Rally, în Varşovia. Iubita mea, Mihaela, urmează să fie copilotul meu pentru prima oară!”, şi-a anunţat Felix Baumgartner prietenii virtuali.

Mihaela Rădulescu pare să-ţi fi găsit sufletul pereche în persoana sportivului austriac Felix Baumgartner. de-a lungul anilor, diva a avut relaţii amoroase cu numeroşi bărbaţi celebri din România.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×