Mihaela Rădulescu, după tragedia din Colectiv: „Dacă nu trăim pe pielea noastră culmea disperării, nu înţelegem!”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
03/11/2015, 10:34
Mihaela Rădulescu, după tragedia din Colectiv: „Dacă nu trăim pe pielea noastră culmea disperării, nu înţelegem!”

Vedeta a reacţionat şi ea după drama petrecută în clubul Colectiv din Bucureşti. Şi-a spus părerea, dar i-a şi îndemnat pe oameni să sară în ajutorul victimelor. Mihaela Rădulescu a postat, pe pagina sa de pe un site de socializare, un mesaj despre tragedia întâmplată în clubul Colectiv din capitală, acolo unde au murit 32 de persoane, iar alte 146 au fost grav rănite.

„Nicio tragedie nu ne prinde …pregatiti, apti sa-i facem fata. Daca nu traim pe pielea noastra sau in familia noastra culmea disperarii, nu intelegem pe de-a-ntregul durerea sfasietoare, neputinta de a schimba soarta…. Ne mai ramane doar sa reactionam omeneste, de pe margine si sa dam o mana de ajutor, exact cea de care e nevoie… Daca fiecare isi face partea lui de treaba pe lumea asta, totul e posibil…I Do MY Part….”, a scris Mihaela Rădulescu pe pagina ei de Facebook.

Cel mai dramatic caz din ultimii ani din România

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seară, în jurul orei 23, în clubul Colectiv din Capitală. Bilanţul provizoriu este unul terifiant: 32 persoane decedate şi alte 146 au suferit arsuri grave. Răniţii au fost transportaţi la mai multe spitale din Capitală. Zeci de ambulanţe şi echipaje SMURD şi toate autospecialele ISU Bucureşti-Ilfov au acordat ajutor la faţa locului.

Incendiul ar fi izbucnit de la materialele pirotehnice pregătite pentru show. Flăcările de la artificii au cuprins un stâlp din club şi s-au extins cu repeziciune de la buretele care antifona încăperea, din cauza spaţiului mic şi a materialelor din jurul scenei. Tavanul s-ar fi prăbuşit peste tinerii aflaţi în club.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×