Mihaela Rădulescu, CERUTĂ de nevastă de Felix Baumgartner?

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
06/03/2015, 19:06
Mihaela Rădulescu, CERUTĂ de nevastă de Felix Baumgartner?

Mihaela Rădulescu i-a sucit minţile de tot lui Felix Baumgratner. După ce reputatul paraşutist i-a declarat dragostea pe contul lui de socializare, acum în anturajul cuplului circulă zvonuri potrivit cărora aceasta ar urma să se căsătorească.

După ce Felix Baumgartner i-a declarat dragostea public, pe contul lui de socializare, iată că paraşutistul care a intrat în Cartea Recordurilor pentru saltul din stratosferă este pregătit să o ia de nevastă pe Mihaela Rădulescu.

Presa din Austria scrie că, în jurul cuplului au părut zvonuri potrivit cărora diva de Monaco l-a făcut atât de tare să se îndrăgostească de ea, încât ar putea fi prima femeie care să-l determine să păşească în faţa altarului.

În urmă cu mai bine de o săptămână, în urma unor speculaţii legate de faptul că Felix i-ar fi infidel, sportivul i-a făcut o declaraţie emoţionantă pe Facebook româncei, ţinând să clarifice statutul Răduleascăi.

„Când Einstein a spus că imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea sunt sigur că nu s-a gândit la cât de multe fete se vor intitula ca fiind iubitele mele. Permiteţi-mi să v-o prezint pe Mihaela Schwartzenberg. Ea este singura iubită din viaţa mea, iubirea vieţii mele şi cea mai deşteaptă şi sexy femeie la care am visat mereu. Ea mă iubeşte pentru ceea ce sunt”, a clarificat Felix Baumgartner pe pagina sa de socializare.

sursa: libertatea.ro 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×