ULUITOR! Iubitul a prins-o pe Mihaela Rădulescu ÎN PAT cu un alt băbat! Ce a urmat

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
21/03/2015, 16:40
ULUITOR! Iubitul a prins-o pe Mihaela Rădulescu ÎN PAT cu un alt băbat! Ce a urmat GALERIE FOTO

Dezvaluire incredibila din viata Mihaelei Radulescu! Bogdan Radulescu, primul sot al Mihaelei si cel care i-a dat numele de vedeta, a fortat divortul dupa ce a prins-o pe aceasta in pat cu un dansator! CLICK PE POZA IN GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI 

ANUNŢ FABULOS!!! NEŞU A FOST VĂZUT AZI MERGÎND ÎN GHENCEA!!! „E ADEVĂRAT!!! DE ASTĂZI…”  

Prima casnicie a Mihaelei a fost cu Bogdan Radulescu, fost sportiv si om de afaceri, cei doi casatorindu-se in 1988 si separandu-se foarte repede, dupa nici doi ani.

ACUM! DEZVALUIRE BOMBA!!! ANUNT SENZATIONAL PENTRU SIMONA HALEP! SE MARITA!?! „VIITOAREA SOTIE..”

Motivul principal al divortului, asa cum avea sa declare ulterior barbatul, ar fi fost faptul ca Mihaela, pe atunci in varsta de nici 20 de ani, l-ar fi inselat!

FOTO SOC!!! PRODANCA SI REGHE AU RAMAS INTERZISI CAND SI-AU VAZUT FATA LOR ASA!!! IPOSTAZE INCENDIARE!!!

Fire voluntara, Mihaela se inscrisese in trupa de dans sportiv a Brandusei Novac, de la Casa de Cultura a Studentilor, asa ca incepuse sa lipseasca mult de acasa.

VIDEO INCENDIAR! Iată DOVADA! Casnica SEXY si MARITATA şi Drăghia sînt ÎMPREUNĂ! N-AU MAI REZISTAT SI AU DAT FRAU LIBER PASIUNII!!! IMAGINI EXPLICITE!!!

Misterul a fost dezlegat atunci cand Bogdan i-a prins in fapt pe Laurentiu, iubitul dansator, si pe Mihaela, chiar in apartamentul lor din Drumul Taberei!

ŞOC la Pro TV. DECIZIE DEVASTATOARE DUPA SCANDALUL CREAT LA ROMANII AU TALENT! Mihaela Rădulescu….

Dupa divort, Mihaela Radulescu, nemultumita de numele ei de fata, Tiganu, a ales sa pastreze numele de familie dobandit prin casatoria cu Bogdan!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×