Mihaela Moise s-a reprofilat după retragerea din televiziune! Ce meserie inedită și-a ales fosta iubită a lui Luis Lazarus

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
13/05/2020, 19:07
Mihaela Moise s-a reprofilat după retragerea din televiziune! Ce meserie inedită și-a ales fosta iubită a lui Luis Lazarus
Mihaela Moise și-a deschis propriul salon de înfrumusețare și este un make-up artist renumit. Sursa foto: click.ro

La cei 36 de ani ai săi, Mihaela Moise, sau Meme, așa cum este cunoscută publicului larg, are toate motivele să se considere o femeie fericită și împlinită. Chiar dacă a renunțat la televiziune după mai bine de 12 ani petrecuți în fața camerelor de filmat, nu regretă absolut deloc pasul făcut, pentru că a reușit să-și întemeieze o familie superbă alături de soțul Valentin și micuța Katia, fetița lor, iar acum se bucură de un trai cât se poate de liniștit.

Cu ce se ocupă Mihaela Moise de când a spus adio televiziunii. Are un job inedit

În plus, activă și ambițioasă cum o știm cu toții, și-a încercat norocul în afaceri, înființând în primă fază o agenție de evenimente. Ulterior, şi-a deschis în Voluntari un centru de îngrijire pentru bătrâni, pe care l-a dotat cu piscină şi jacuzzi, iar acum are propriul salon de înfrumusețare și este un make-up artist desăvârșit.

După o perioadă în care a trebuit să întrerupă activitatea, Meme se pregătește de marea redeschidere, programată vineri, 15 mai, când expiră oficial starea de urgență. Dacă doriți să aveți parte de un răsfăț cum se cuvine după toată perioada petrecută în izolare, fosta vedetă TV vă așteaptă cu brațele deschise.

MM Boutique Salon se redeschide pe 15 mai, ora 9.00! Vă așteptăm cu progrămări!”, anunță Mihaela Moise într-o postare pe contul personal de Facebook. Promite, totodată, să respecte cu sfințenie toate măsurile de igienă și distanțare socială impuse de autorități.

S-a căsătorit anul trecut cu bărbatul care l-a făcut uitat pe Luis Lazarus. Cei doi au o poveste demnă de filmele americane

După despărțirea de Luis Lazarus, fosta asistentă TV l-a cunoscut și s-a îndrăgostit iremediabil de Valentin, bărbatul care în urmă cu un an avea să o ducă la altar. Povestea lor de iubire i-ar putea face, însă, invidioși chiar și pe cei mai mari scenariști de la Hollywood.

Asta pentru că s-au cunoscut la Spitalul Fundeni din Capitală, unde fiecare își trata mama de cancer. Împărtășind aceeași durere, cei doi au început să se atașeze unul de celălalt, iar cu timpul în inimile lor și-au făcut apariția și sentimentele.

Chiar dacă a fost nevoită să se resemneze cu gândul că femeia care i-a dat viață o privește de acolo, de Sus, zâmbește și se bucură de fiecare clipă petrecută alături de familie, având convingerea că a reușit să o facă mândră. Din păcate, mama lui Valentin s-a stins la rândul său, răpusă de boala nemiloasă care o măcina.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×