Mihaela Borcea și iubitul, vacanță exclusivistă la Predeal! Cum s-a transformat fosta soție a lui Cristi Borcea

Victor Anghel   
în Stiri mondene
03/01/2019, 10:37
Mihaela Borcea și iubitul, vacanță exclusivistă la Predeal! Cum s-a transformat fosta soție a lui Cristi Borcea GALERIE FOTO
Mihaela Borcea și iubitul, vacanță exclusivistă la Predeal! Cum s-a transformat fosta soție a lui Cristi Borcea

Mihaela Borcea și iubitul ei mai tinerel au sărbătorit Revelionul în Predeal. Petrecerea din noaptea dintre ani a fost una cu tematică, astfel că cei doi îndrăgostiți, dar și prietenii care le-au fost aproape au purtat ținute de gală și au avut măști pe față. Fosta soție a lui Cristi Borcea a împărtășit prietenilor virtuali câteva dintre momentele de la Revelion și a transmis tradiționalul: “La mulți ani!”. Fanii i-au răspuns la urare și i-au transmis gânduri dintre cele mai senine.

Din pozele făcute publice de Mihaela Borcea reiese faptul că moștenitorii pe care îi are cu fostul soț, respectiv gemenii: Angelo Mihai şi Antonia Melissa, dar și Patrick, nu au fost împreună cu ea în noaptea dintre ani.

Mihaela Borcea și iubitul, vacanță exclusivistă în Predeal

În vârstă de 49 de ani, Mihaela Borcea și partenerul ei, Sorin Rap, care are 45 de ani, au trecut în noul an într-un restaurant de lux din Predeal. În timp ce femeia de afaceri a strălucit într-o rochie elegantă nude, cu paiete, decoltată și mulată, iubitul său a îmbrăcat un costum negru, cu cămașă albă, la care și-a asortat pălăria. “La mulți ani, oameni frumoși!”, “La mulți ani! Un An Nou mai bun și mai frumos! ❤️”, “La mulți ani minunați !!!??”, “La mulți ani fericiți, Mihaela ??”, “La mulți ani binecuvântați!!! ❤️” sunt cinci dintre mesajele primite de la susținători.

Conform unor surse apărute recent în presă, Mihaela Borcea a acceptat invitația fostului soț de a petrece o zi împreună cu ocazia Crăciunului împreună cu familia acestuia și cei trei copii pe care îi au împreună. Nu este pentru prima dată când femeia de afaceri se distrează alături de Valentina Pelinel. Actuala soție a lui Cristi Borcea este însărcinată cu gemene, iar acestea vor veni pe lume în luna martie a acestui an. În cadrul unui interviu oferit recent, fostul model a mărturisit că micuțele prințese vor purta același nume de sfânt: Maria.

“O să petrecem Crăciunul în familie. Am făcut un brăduţ roşu, aşa cum îmi place mie. Moşul o să vină încarcat cu daruri acum. La noi venea cu chestii modeste. (…). Mai am în jur de două luni. Undeva de mărţişor acolo. (…). Maria o să fie un nume, evident şi un nume de sfânt. Vor fi amândouă Maria. (…). Aveam două pătuţuri de la sora mea care are tot gemene. A apărut o ocazie, mi-a plăcut un proiect şi o să transform camera într-una de prinţese”, a declarat Valentina Peline în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Cum s-a transformat fosta soție a lui Cristi Borcea

Mihaela Borcea s-a căsătorit cu fostul acționat de la Dinamo în 1988 și au divorțat la 23 de ani de la nuntă, respectiv în 2011. Cei doi foști soți au rămas în relaţii bune, de dragul celor trei copii ai lor. În prezent, vedeta deține o clinică de înfrumusețare și se ocupă și de unele dintre afacerile lui Cristi Borcea. De-a lungul timpului, afacerista a suferit numeroase transformări; s-a luptat de multe ori cu kilogramele în plus. De exemplu, în 2003, după ce a născut gemenii: Angelo Mihai şi Antonia Melissa, ea avea 83 de kilograme.

Mihaela Borcea, transformările suferite din timpul mariajului cu fostul soț până în prezent

Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au căsătorit în toamna lui 2018

Valentina Pelinel este un fost fotomodel, iar în 1999, a câștigat concursul “Top Model România” și astfel a reușit să ajungă fotomodel la New York, în Statele Unite. În trecut, ea fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu de care a divorţat în 2014. La începutul anului 2016, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar zvonurile îl dădeau ca tată pe Cristi Borcea. La scurt timp de la naștere, fotomodelul a confirmat informaţiile. Ea a devenit mămică pentru prima dată pe 8 iunie 2016. Atunci ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel de-al şaptelea copil al lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel a devenit soția lui Cristian Borcea pe 12 septembrie 2018. În ziua în care a avut loc cununia civilă s-a aflat și că vedeta este însărcinată cu gemeni. Nunta celor doi a fost pe 30 septembrie 2018 în Budapesta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×