Mihaela Borcea este în doliu. ”De ce Dumnezeu a ales să îl ia de pe acest pământ atât de repede”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
18/02/2020, 14:38
Mihaela Borcea este în doliu. ”De ce Dumnezeu a ales să îl ia de pe acest pământ atât de repede”
Mihaela Borcea este în doliu

Mihaela Borcea este în doliu, după ce un bun prieten de-al său s-a stins din viață. Fosta soție a lui Cristi Borcea era foarte apropiată de prietenul ei și de familia acestuia și parcă nu își mai revine din șoc.

Mihaela Borcea este în doliu

Mihaela Borcea a scris un mesaj plin de tristețe pe Facebook, dedicat lui Adrian, prietenul său plecat prea devreme dintre noi. Aceasta nu a scris însă care ar fi fost cauza decesului, dar nu înțelege de ce a trebuit să plece atât de devreme.

Alături de mesajul postat, Mihaela Borcea a postat și o forografie în care apare Adrian și soția sa, lângă un alt mesaj.”Chiar dacă nu mai sunt lângă noi, cei dragi nu ne părăsesc niciodată. îi vom găsi mereu în amintiri, în suflet și în gând”.

”Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu, Adrian”

”Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, dragul și bunul meu prieten Adrian! Ai plecat mult prea devreme dintre noi! Când cineva pe care-l iubim moare, pare că timpul se oprește în loc și nu înțelegem de ce Dumnezeu a ales să îl ia de pe acest pământ atât de repede, de ce a trebuit să plece înainte de a fi gata să ne luăm „La revedere”.

Dar trebuie să ne amintim nu doar că ai murit, ci că ai trăit și ne-ai lăsat amintiri frumoase și știu că de acolo de Sus ne vei veghea mereu! Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu, Adrian!”, este mesajul trist transmis de Mihaela Borcea pe Facebook.

Prietenii virtuali ai Mihaelei Borcea au postat nenumărate mesaje în care îi urează drum lin celui care a fost Adrian și mulți se roagă pentru familia acestuia, să aibă tăria să treacă peste acest moment nefericit din viața lor, care le-a îndoliat familia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×