EXCLUSIV. Decizie RADICALĂ! Anunţul făcut de Cristi şi Adelina Chivu după 10 ani de căsnicie: ”GATA, S-A TERMINAT”

Răzvan Scarlat   
în Monden
27/08/2017, 00:00
EXCLUSIV. Decizie RADICALĂ! Anunţul făcut de Cristi şi Adelina Chivu după 10 ani de căsnicie: ”GATA, S-A TERMINAT” GALERIE FOTO

EXCLUSIV. Decizie RADICALĂ! Anunţul făcut de Cristi şi Adelina Chivu după 10 ani de căsnicie: ”GATA, S-A TERMINAT”

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI

Cristi Chivu este decis să rupă orice legătură cu România, fiind gata să-şi vîndă toate proprietăţile de aici şi să se stabilească definitiv în Italia sau în SUA. 

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Cristi Chivu a fost întotdeauna un personaj discret. Chiar dacă era un fotbalist celebru. A evitat, pe cît posibil, să apară în presă. Şi-a ţinut inclusiv familia departe de lumina reflectoarelor. A agăţat ghetele în cui la 33 de ani. Accidentările i-au pus capac. După retragere a ales să stea departe de sportul care l-a făcut celebru. Nu s-a mai implicat, deşi nu a dus lipsă de oferte. A preferat să se dedice familiei şi afacerilor personale.

„Pregăteşte el ceva! Vrea să-l dea jos pe Burleanu, visează să ajungă şef la Federaţie. Plănuieşte totul, în cel mai mic amănunt”, susţin mai mulţi angajaţi de la Casa Fotbalului. Care se tem că notorietatea lui Chivu şi o eventuală sosire a sa în fruntea FRF ar putea să le ia pîinea de la gură. Temerile lor sînt, însă, neîntemeiate. FANATIK.RO a aflat care este planul fostului căpitan al echipei naţionale şi motivul pentru care a stat în umbră în ultimele luni. Burleanu poate sforăi liniştit. Pentru că, în realitate, Chivu vrea să părăsească România! Definitiv. Împreună cu soţia Adelina şi cele două fete, Natalia şi Anastasia.

Îl atrage tare Milano

Chivu s-a gîndit mult pînă să ia această decizie. A pus în balanţă plusurile şi minusurile unei astfel de schimbări. Şi, într-un final, de comun acord cu familia, a ales să părăsească România. Şi să se stabilească în altă parte. „Gata, s-a terminat! În clipa de faţă, oscilează între Statele Unite ale Americii şi Italia. Urmează să se decidă foarte curînd. Cert este că s-a hotărît să facă acest pas. Va alege Milano în cazul în care noul antrenor al Interului, Frank de Boer, îl va coopta în staff. Ar prefera de minune această variantă deoarece cunoaşte oraşul ca-n palmă. Doar a evoluat acolo şapte ani. De asemenea, i-ar place foarte mult să revină la formaţia unde a cunoscut cele mai mari satisfacţii ale carierei. Dacă va deveni angajatul lui Inter, se va stabili în Italia împreună cu soţia şi fiicele. Dacă nu, va alege Statele Unite ale Americii. Unde are mai mulţi prieteni. Are şi banii necesari să ducă o viaţă bună în SUA. Nu se teme deloc de o astfel de «emigrare»!”, au dezvăluit sursele FANATIK.RO.

Este foarte dezamăgit de tot ce se întîmplă în România

Potrivit revistelor de specialitate, Chivu are o avere de circa 22-25 de milioane de euro. De-a lungul timpului, a investit banii în imobiliare. În urmă cu aproximativ patru ani a plătit nu mai puţin de 4 milioane de euro pe o vilă în Corbeanca. „Va renunţa la absolut tot ce deţine în România! Case, apartamente, terenuri… Le vinde pe toate! Nu vrea să mai fie legat de nimic. Este decis să înceapă o nouă viaţă în Statele Unite sau Italia. Nu mai vrea să rămînă aici. Va veni doar în vizită. A scos, deja, mai multe proprietăţi la vînzare. După ce scapă de ele, va părăsi ţara. Vinde absolut tot! Chiar şi sub preţul pieţei. Ţelul lui este să scape de toate lucrurile pe care le are în România şi să-şi continue viaţa în altă parte. Este foarte dezamăgit de tot ce se întîmplă aici. Preferă să trăiască departe de situaţia de aici”, a povestit, pentru FANATIK, un apropiat al lui Cristi Chivu.

Alt coleg de generaţie se retrage în Dubai

Mirel Rădoi a evoluat alături de Cristi Chivu în tricoul echipei naţionale timp de mai mulţi ani. Au fost coechipieri, au împărţit sub „tricolor” şi bune, şi rele. „O să mă mut definitiv la Dubai, nu o să mai locuiesc în România, plec cu tot cu familie. Pentru că lucrurile sînt foarte greu de înţeles în România şi, din păcate, sînt nevoit să fac acest pas”, a dezvăluit Rădoi imediat după ce a fost dat afară de la Steaua. Fostul căpitan al „roş-albaştrilor” este decis să facă acest pas. Asta dacă ţinem cont că, de curînd, şi-a plătit toate impozitele în Dubai. Toate datoriile. Acum este pe zero. S-a dus personal să rezolve orice problemă care i-ar sta în cale după ce se va muta în Orient. Rădoi s-a săturat de România, urmează Chivu…

„Am cîştigat tot ce se putea cu Inter! Naţionala e o neîmplinire!” (Cristi Chivu)

76 de partide, în care a marcat 3 goluri, a jucat Chivu pentru echipa naţională

3 limbi ştie la perfecţie Cristi Chivu: olandeza, italiana şi engleza

3 ani a fost declarat Cristi Chivu cel mai bun fotbalist român: 2000, 2002 şi 2009

2002 este anul în care Cristi Chivu a fost inclus în echipa UEFA a anului

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×