Micutzu a slăbit 50 de kilograme! Cum arată acum Cosmin Nedelcu FOTO

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
08/01/2019, 15:48
Micutzu a slăbit 50 de kilograme! Cum arată acum Cosmin Nedelcu FOTO GALERIE FOTO
După 3 ani în care s-a schinuit să slăbească, a reușit. Artistul a dat jos 50 de kg

Celebrul comediant Micutzu a slăbit 50 de kilograme. După ce ajunsese să cântărească aproape 170 de kilograme, artistul a luat măsuri. De altfel, acesta și-a dorit mult să facă această schimbare, lucru care a ajutat în reușita sa. De curând acesta a postat un colaj cu două fotografii în care apare, fiind în două ipostaze total diferite. În descrierea acesteia, Micutzu a povestit, pe scurt, demersul schimbării sale.

”Proiect nou anul ăsta. Abia acum am curajul să spun asta. Proiect nou anul ăsta.  Abia acum am curajul să spun asta. Imi e rușine, dar în poza stangă aveam 167,8. In dreapta 120. Au trecut 3 ani si ceva si niste muncă. Postarea asta nu e pentru oamenii aștia perfecți din unele comentarii, e pentru oamenii grași care au nevoie să ințeleagă că lucrurile se pot rezolva. Vă zic in curând cum o să putem să ne distrăm impreună. Vă pupă fratele”, a scris Cosmin Nedelcu.

Micutzu a slăbit 50 de kilograme

Cât despre decizia sa de a urma această carieră a vorbit chiar el, pentru romaniatv.ro. Așadar, întrebat cine sau ce l-a inspirat în viață și care este momentul în care a realizat că știe ce vrea să facă, Micutzu a spus că totul s-a legat dde oamenii din jur. ”În viaţă am fost în general inspirat de prietenii apropiaţi pe care i-am avut în stagiile prin care am trecut până în prezent. Nu cred ca a fost până acum un moment special. Lucrurile au decurs natural până acum şi totul m-a purtat aici, fără „breaking point”, a declarat Cosmin Nedelcu.

Micutzu a slăbit 50 de kilograme! Cum arată acum Cosmin Nedelcu FOTO
Fotografia postată de Micutzu

În încheiere, Micutzu, chiar dacă a auzit multe bancuri, a dezvăluit că există un banc la care ar răde de fiecare dată. ”Doctorul o întreabă: Ce s-a întâmplat, măi, molie? Molia: Ce s-a întâmplat? Cu ce să încep? Muncesc non-stop pentru un om care cred că nici nu ştie cu ce mă ocup, dar ştie că este deasupra mea şi poate face ce vrea cu mine.

Micutzu a slăbit 50 de kilograme! Cum arată acum Cosmin Nedelcu FOTO
Comediantul a luat măsuri după ce a ajuns să cântărească 170 kg

Când ajung acasă, mă prăbuşesc în pat, adorm imediat, dar mă trezesc în mijlocul nopţii panicat dintr-un coşmar şi văd în dreapta mea o femeie pe care ştiu că am iubit-o la un moment dat, dar acum nu o mai cunosc. Pe fiica mea cea mică, Izabela, am pierdut-o în frigul de anul trecut, cum îi pierdem pe mulţi.

Pe fiul meu George îl urăsc pentru că de fiecare dată când mă uit în ochii lui văd frica şi laşitatea pe care o văd în ochii mei, când mă uit în oglindă. Dacă n-aş fi atat de laş, poate că aş avea tupeul să iau arma încarcată de sub pat, să îmi trag un glonţ în cap şi să scap de toate astea. Pediatrul: Măi molie, dar se pare că ai probleme serioase. Tu ar trebui să mergi la un psihiatru. De ce ai venit aici? Molia: Pentru că era lumina aprinsă”, a spus comediantul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×