Microbuz răsturnat într-un șanț, în a doua zi de Crăciun: 6 oameni au fost răniți

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
26/12/2018, 13:01
Microbuz răsturnat într-un șanț, în a doua zi de Crăciun: 6 oameni au fost răniți
Șase oameni au fost internați, în a doua zi de Crăciun, după ce un microbuz a căzut într-un șanț în județul Prahova

Șase oameni au fost internați, în a doua zi de Crăciun, după ce un microbuz a căzut într-un șanț în județul Prahova. Reprezentanții ISU au informat că era vorba despre o adâncime de 3 metri, aflat pe DN1. De asemenea, conform autorităților, în vehicul se aflau 7 oameni care au ieșit singuri din șanț.

”’Un microbuz cu 7 persoane s-a răsturnat în afara părţii carosabile pe DN 1A, în comuna Măgurele. Nu au fost persoane încarcerate, acestea au ieşit singure din şanţ, dar cu dificultate, au fost evacuate medical’, au declarat reprezentanții ISU. La locul accidentului au fost trimise mai multe echipaje SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple și o mașină de pompieri”, potrivit autorităților.

Microbuz răsturnat în șanț în Prahova: 6 oameni au fost răniți

”Nu au fost persoane încarcerate, au ieşit din şanţ, dar cu dificultate. şase persoane au fost transportate la spital cu diferite traumatisme”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae.

Microbuz răsturnat într-un șanț, în a doua zi de Crăciun: 6 oameni au fost rănite
Reprezentanții ISU au informat că era vorba despre o adâncime de 3 metri, aflat pe DN1

De asemenea, și ziua de Crăciun a avut parte de un astfel de incident. Un microbuz cu 18 persoane s-a răsturnat, din cauza faptului că șoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare. În urma incidentului, doar o persoană a fost rănită și transportată rapid la o unitate spitalicească din județul Suceava. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, ALin Găleată, victima a suferit leziuni minore.

-ȘTIE ÎN CURS DE ACTUALIZARE-

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×