Microbuz cu copii, accident la Poiana Brașov! Șapte pasageri au ajuns de urgență la spital

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
09/01/2020, 10:10
Microbuz cu copii, accident la Poiana Brașov! Șapte pasageri au ajuns de urgență la spital GALERIE FOTO
Accidentul a avut loc pe drumul care ducea la Poiana Brașov. sursa foto - observatortv.ro

Un microbuz care transporta mai mulți copii a fost implicat într-un accident frontal cu un alt autotirism, pe drumul către Poiana Brașov! Șapte copii au fost răniţi şi transportaţi de urgență la spital.

Microbuz cu copii, accident la Poiana Brașov!

Conform primelor informații, incidetul rutier s-a produs după ce şoferul unui autoturism marca Volkswagen a pierdut controlul direcţiei, iar maşina a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de microbuzul în care se aflau cei şapte copii.

În urma impactului care a fost unul destul de puternic, cei doi şoferi, dar şi copiii, au fost răniţi. Alți participanți la trafic au anunțat imediat accidentul la numărul de urgență, 112.

Șapte pasageri au ajuns de urgență la spital

La locul evenimentului rutier s-au deplasat două echipaje SMURD, o ambulanţă, o autospecială ISU şi poliţiştii rutieri.

Cei şapte copii, care acuzau dureri la mâini, au fost transportaţi la Spitalul de Copii din Braşov pentru investigaţii suplimentare.

Ca o primă măsură pe care au luat-o polițiștii sosiți la locul incidentului rutier a fost ca cei doi şoferi să fie testaţi cu aparatul etilotest. Rezultatul  a fost zero în ambele cazuri.

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul, cercetările fiind efectuate pentru vătămare corporală din culpă.

„Am fost alertați cu privire la un accident care s-a petrecut pe drumul spre Poiana Brașov. Am luat decizia să trimitem imediat mai multe echipaje de intervenție.

Din fericire vorbim doar de răni minore suferite la membrele superioare. S-a luat decizia ca toți copiii să fie transportați de urgență la cea mai apropiată unitate medicală pentru ajutor specializat”, au spus reprezentanții IPJ Brașov

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×