Încă un star de la Hollywood este acuzat de hărţuire sexuală! „Susţin mişcarea #Metoo cu toată inima”

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
11/01/2018, 14:21
Încă un star de la Hollywood este acuzat de hărţuire sexuală! „Susţin mişcarea #Metoo cu toată inima” GALERIE FOTO

Încă o vedetă mondială urmează să fie acuzată de hărţuire sexuală! Michael Douglas este acuzat de o scriitoare că ar fi hărţuit-o în urmă cu mai bine de 30 de ani! Actorul spune că nimic nu este adevărat! VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Michael Douglas este acuzat de hărţuire sexuală într-un articol care urmează să fie publicat, iar actorul american spune că a simţit nevoia să vorbească despre presupusul incident care a avut loc în urmă cu 30 de ani, numindu-l „un coşmar”, înainte ca acesta să apară în presă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Michael Douglas este acuzat de hărţuire sexuală! 

Starul de la Hollywood a spus că o fostă angajată l-a acuzat că a hărţuit-o sexual în urmă cu 30 de ani. „Este o minciună, o fabricaţie, nu conţine niciun fir de adevăr”, a declarat el pentru Deadline. Douglas a precizat că a fost contactat de avocatul său în luna decembrie, care i-a spus că în presă urmează să apară un articol legat de acuzaţiile pe care i le aduce femeia. În plus, el ar fi pus-o pe o listă neagră, astfel încât ea să nu se poată angaja în altă parte, ar fi folosit un „limbaj colorat” de faţă cu ea şi i-a vorbit „grosolan” în conversaţii private cu prietenii lui.

„Este foarte dureros”, a mai spus Douglas, descriind situaţia drept „un coşmar”. „Mă mândresc cu reputaţia mea în industrie, să nu mai menţionez lunga istorie a tatălui meu şi restul. Nu am secrete. Sunt uluit de faptul că, după 32 de ani, apare chestia asta”.

Femeia este scriitoare, însă identitatea ei nu a fost dezvăluită. „Am lucrat cu femei toată viaţa. Nu a fost nicio problemă. Susţin mişcarea #Metoo cu toată inima. Am susţinut mereu femeile. Acesta este un tip de pas care poate cauza mişcării”, a avertizat el. „Să fii acuzat, fără a avea şansa de a te apăra la tribunal, să nu ai informaţia în faţa ta, să fi capabil să argumentezi sau să te aperi. Nu existănicio şansă să văd o dovadă din partea acuzatoarei. Mă îngrijorează”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×