Metrorex, probleme tehnice. Călătorii au fost blocați în stații

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
24/10/2018, 10:56
Metrorex, probleme tehnice. Călătorii au fost blocați în stații GALERIE FOTO
Aglomerație infernală la metrou Constantin Brâncoveanu din Capitală

Miercuri, 24 octombrie, mii de călători au așteptat peste 40 de minute la stația Constantin Brâncoveanu din Capitală, după ce au fost prinși în stațiile metroului. Cauza aglomerației teribile a fost un macaz defectat al unei linii. Din păcate, nici pe a doua Magistrală trenurile de metrou nu au circulat în mod obișnuit.

„Metrorex își cere scuze pentru situația creată. Probleme tehnice. Ca și ieri, probabil. Pe bune? Cu ce ajuta miile de oameni care se calcă in picioare la Piața Unirii?!?!?! După 25 de minute, niciun tren!!!! Iar culmea “românismului” a venit un tren, lumea fericită se calcă in picioare să urce, apoi… după 10 min “vă rugăm să coborâți!!!” WTF?!?!???! Sunt tare curioasa de motivul invocat după ce se termina circul!”, a fost unul din mesajele călătorilor aflați la fața locului.

Blocaj la un metrou din Capitală din cauza unor probleme tehnice a Metrorex

O nouă problemă tehnică le-a dat bătăi de cap celor de la Metrorex. Bucureștenii au fost reținutți peste 40 de minute în stația Constantin Brâncoveanu. Un macaz s-a defectat în jurul ore 08:20, o oră foarte aglomerată pentru toți cetățenii Capitalei.

Aglomerația de la  stația Constantin Brâncoveanu din cauza defecțiunilor
Aglomerația de la stația Constantin Brâncoveanu din cauza defecțiunilor

De asemenea, nici pe Magistrala a doua nu au arătat lucrurile mai bine, pentru că circulația trenurilor de metrou de aici au fost și ele afectate. Călătorii au fost informați în timp util că există anumite defecțiuni tehnice, iar echipe de intervenție au lucrat pentru a repara defecțiunile.

„Informăm publicul că astăzi, 24.10.2018, la ora 08:20, în apropierea stației de metrou Constantin Brâncoveanu, s-a defectat un macaz. Pe Magistrala a 2-a, trenurile de metrou nu au circulat conform graficului de circulație obișnuit.  

Mii de oameni au așteptat peste 40 de minute metrourile din București
Mii de oameni au așteptat peste 40 de minute metrourile din București

Echipele de intervenţie Metrorex au lucrat pentru remedierea defecțiunii și reluarea circulației. La acest moment circulația se desfășoară în condiții normale. Călătorii au fost informați prin sistemul de sonorizare din stațiile și în trenurile de metrou”, a fost mesajul oferit călătorilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×