Veste bună de la Metrorex. Începând de azi poţi cumpăra cartela cu o călătorie, abonamentul anual şi cartelele de grup

Valeriu Tache    Camelia Arsene   
în Hotnews
16/10/2017, 00:15
Veste bună de la Metrorex. Începând de azi poţi cumpăra cartela cu o călătorie, abonamentul anual şi cartelele de grup

Noi schimbări făcute de Metrorex în ceea ce priveşte cartelele de acces. Începând de duminică, 15 octombrie, noi titluri de călătorie vor fi scoase la vânzare. Conducerea de la Metrorex s-a gândit să scoată pe piaţă cartela cu o călătorie, abonamentul anual şi cartelele de grup.

Iată noile titluri de călătorie cu metroul şi preţurile acestora:

– cartela cu o călătorie – 2,5 lei

– abonamenul anual – 720 lei

– cartela grup 3 persoane – 5 lei

– cartela grup 4 persoane – 6,5 lei

– cartela grup 5 persoane – 8 lei Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Metrorex nu va scumpi actualele cartele

Conform anunţului făcut de Metrorex, cartela cu o singură călătorie va putea fi utilizată de cei care doresc să facă o singură călătorie cu metroul, iar abonamentul anual urmăreşte fidelizarea călătorilor şi oferă avantajul unor costuri lunare reduse, însemnând practic o lună şi jumătate de „gratuitate” la transportul cu metroul.

De partea cealaltă, cartelele de grup pot fi utilizate o singură dată, de către un grup, iar preţul călătoriei este mai avantajos decât în prezent. Mai mult, Metrorex anunţă că actualele cartele nu îşi vor schimba tarifele după ce au scos pe piaţă noile cartele.

Sursă: news.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×