RĂZBOIUL JURAŢILOR DE LA ROMÂNII AU TALENT. Metoda prin care Bebe Cotimanis a fost DEMIS

Iuliana Spirache   
în Hotnews
20/10/2015, 13:10
RĂZBOIUL JURAŢILOR DE LA ROMÂNII AU TALENT. Metoda prin care Bebe Cotimanis a fost DEMIS GALERIE FOTO

Dupa doar un sezon la emisiunea “Romanii au talent”, Bebe Cotimanis a fost inlocuit cu Florin Calinescu la masa juratilor. Actorul a fost anuntat prin telefon ca nu mai face parte din proiect si va ramane la PROTV doar ca voce principala pentru promo si anumite formate umanitare.

Bebe Cotimanis a aflat cu surprindere ca nu mai face parte din juriul concursului de talente de la PROTV, cu doar putin timp inainte de a pleca in caravana ce urma sa-i aleaga pe cei mai buni competitori de la “Romanii au talent”.

Surse din preajma actorului sustin ca acesta a fost extrem de dezamagit in momentul in care a fost anuntat ca va fi inlocuit de Florin Calinescu, in conditiile in care producatorii emisiunii i-au spus toata vara ca prestatia lui din sezonul anterior a fost una excelenta, iar cuvantul sau nu era pus la indoiala de nimeni.

“Bebe abia astepta sa isi inceapa din nou treaba si chiar avea si o gramada de idei! Isi facuse planurile si isi anuntase deja fanii pe pagina de socializare ca va participa la preselectii. Din pacate, cu numai doua zile inainte de a-si face bagajele, a primit un telefon, in care i s-a explicat ca decizia sefilor televiziunii a fost aceea de a-l scoate din juriu si de a apela la o alta persoana, mai vocala, care sa aduca rating-ul dorit pentru “Romanii au talent””, au dezvaluit apropiatii lui Cotimanis.

Indragitul actor a fost indepartat din emisiune, insa el va ramane o vedeta importanta in trust. “Indepartarea de la “Romanii au talent” nu ii va periclita postul de la PROTV. El va fi in continuare vocea principala a televiziunii, in special pentru promovarea filmelor si formatelor propuse pentru sezonul viitor”, au mai spus prietenii lui Bebe Cotimanis pentru WOWbiz.ro!

Sursă: wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×