Metoda de înşelăciune „Andreea Marin”. Ce precizări a făcut vedeta pe Facebook

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
18/05/2015, 12:27
Metoda de înşelăciune „Andreea Marin”. Ce precizări a făcut vedeta pe Facebook

Andreea Marin a primit recent o veste surprinzătoare. Vedeta a fost informată de o admiratoare că anumite persoane se folosesc de numele său pentru a cere bani oamenilor. „Eu nu cer bani nimănui, cu atât mai puţin prin intermediari sau ilegali”, a ţinut să precizeze însă fosta prezentatoare TVR.

După „metoda accidentul”, un nou tip de înşelăciune a apărut în România. Se pare că unele persoane se folosesc de numele Andreei Marin pentru a cere bani oamenilor, scrie presa tabloidă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Vedeta a aflat totul de la o femeie, care i-a povestit totul prin intermediul unui comentariu publicat pe Facebook.

„Acum două minute cineva spunând că sunteţi dumneavoastră mi-a cerut bani pentru o campanie de ajutor”, a explicat aceasta. „Eu nu dau niciun ban, că dumneavoastră nu faceţi aşa ceva. Fiţi atenţi”, a adăugat femeia.

Răspunsul Andreei Marin nu a întârziat să apară: „Foarte bine. Eu nu cer bani nimănui, cu atât mai puţin prin intermediari sau ilegali”, a precizat fosta prezentatoare TVR.

Sursă: www.gandul.info

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×