Meteo, vremea în weekend 19-20 mai: Vreme instabilă, ploi și temperaturi mai scăzute

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
18/05/2018, 19:06
Meteo, vremea în weekend 19-20 mai: Vreme instabilă, ploi și temperaturi mai scăzute
Sâmbătă, 19 mai, vremea va fi în general frumoasă în sudul țării. Temperaturile vor atinge maxime de 27-28 de grade Celsius.

Meteo, vremea în weekend 19-20 mai. Vești proaste de la meteorologi pentru acest weekend. Se anunță ploi și temperature mai scăzute.

 

Meteo, vremea în weekend 19-20 mai Sâmbătă, 19 mai, vremea va fi în general frumoasă în sudul țării. Temperaturile vor atinge maxime de 27-28 de grade Celsius. Se anunță o zi însorită, cu temperaturi normale pentru această perioadă și cu o temperatură minimă de 14 grade celsius pe timpul nopții. În vestul țării, în nord-vest și în centru, însă, avem instabilitate atmosferică cu fenomene de ploi torențiale și cantități de apă de 15-20 de litri/ metru pătrat. Ploile vor fi, însă, de scurtă durată.

Meteo, vremea în weekend 19-20 mai

Temperaturile de sâmbătă vor fi în ușoară scădere față de cele de vineri, și asta din cauza instabilității atmosferice și a ploilor.

Meteo, vremea în weekend 19-20 mai Duminică, cerul va fi parțial înnorat pentru majoritatea zonelor din țară, urmate de perioade senine, iar în estul țării vor fi ploi puternice însoțite de descărcări electrice. Cu toate acestea, temperaturile vor fi mai ridicate decât sămbătă și se va resimți o încălzire a vremiii.

Meteo, vremea în weekend 19-20 mai Tot în estul țării vor fi intensificări de scurtă durată ale vântului, iar temperaturile se anunță destul de scăzute și nu vor depăși 17-18 grade celsius.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×