Mesajul sfâșietor al Sorinei Pintea

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
06/06/2018, 10:18
Mesajul sfâșietor al Sorinei Pintea GALERIE FOTO

Mesajul sfâșietor al Sorinei Pintea – Flavia Magdău-Tătărău, în vârstă de 27 de ani, a fost găsită fără suflare, când nimeni nu prevestea o asemenea tragedie. Femeia era căsătorită cu Bogdan, un tânăr pompier SMURD, iar viața lor părea una lipsită de probleme. Nepoata ministrului Sănătăţii a îmbrăcat rochia albă de mireasă în urmă cu aproape patru ani. Tânăra a devenit soția lui Bogdan Tătărău pe 23 septembrie 2014, iar cei doi au strălucit în ziua nunții.

Familia ministrului Sănătății este în doliu

Familia Sorinei Pintea s-a cutremurat la aflarea tragediei. Zeci de mesaje au început să curgă pe Facebook-ul Flaviei, iar printre cele mai emoționante se află și cel al Sorinei Pintea. Ministrul este în mod cert în stare de șoc, iar mesajul acesteia îl găsiți în galeria foto. Ce motive ar fi putut avea o tânără de 27 de ani să recurgă la acest gest extrem. Era căsătorită cu bărbatul vieții sale, avea o familie frumoasă și un job pe care-l iubea.

Tânăra era asistentă medicală la UPU-SMURD a Spitalului de Urgenţă “Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare, iar soțul ei, pompier de la ISU Maramureş.

„Prea devreme,?? draga mea fină Flavia Magdău-Tătărău, frumusețea și zâmbetul tău vor rămâne doar o amintire!???
Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, iar familiei tale, multă putere si sincere condoleanțe!????”

„Just few weeks ago i saw your beautiful smile lastly, you were one of the prettiest, sweet and beautiful person i met in this country dear Flavia Magdău-Tătărău , rest in peace ♡ 
Heaven earned another angel as you are .. 
So sorry…. 

„Drum lin spre cer 
Dragã nepoatã 
Flavia Magdãu _ Tãtãrãu !
Condolenţe familiei”

„Drum lin spre cer, draga verisoara Flavia Magdău-Tătărău! Sincere condoleante familiei!”

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×