Mesajul MApN pentru „Pilotul Deputaților”

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
03/06/2018, 15:34
Mesajul MApN pentru „Pilotul Deputaților” GALERIE FOTO
Descoperire sumbră: Un celebru pilot a fost găsit mort în camera de hotel - Ion Staiculescu, pilot al Armatei Române, a fost găsit mort în camera de hotel. Procurorii au deschis, în acest caz, dosar de moarte suspectă. Pilotul mai era și supranumit ”Pilotul deputaților”.

Oficialii Ministerului Apărării Naționale vor organiza, mâine, 4 iunie, de la 8:15,  ceremonii de comemorare în toate unitățile militare din țară

Ion Staiculescu, pilot al Armatei Române, a fost găsit mort în camera de hotel. Procurorii au deschis, în acest caz, dosar de moarte suspectă. Pilotul mai era și supranumit ”Pilotul deputaților”.

„O ultimă misiune, un ultim zbor!

Comandorul Ion Stăiculescu s-a urcat astăzi în carlinga avionului pentru zborul spre infinitul cerurilor.

Un adevărat militar, un pilot cu peste 7.500 de ore experiență la manșă, din care 3.500 la manșa avionului C 27J Spartan, un instructor și un camarad desăvârșit, tată și soț, comandorul I. Stăiculescu va rămâne în amintirea tuturor ca omul care a căutat perfecțiunea în tot ce a făcut, un Icar modern, plecat prea devreme din rândurile noastre.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, scrie pe pagina de Facebook a MApN

De asemenea, MApN mai adaugă:

„Un adevărat militar, un pilot cu peste 7.500 de ore experiență la manșă, din care 3.500 la manșa avionului C 27J Spartan, un instructor și un camarad desăvârșit, tată și soț, comandorul I. Stăiculescu va rămâne în amintirea tuturor ca omul care a căutat perfecțiunea în tot ce a făcut, un Icar modern, plecat prea devreme din rândurile noastre.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

Ce a transmis ministrul Apărării, Mihai Fifor : ”De azi, comandorul Ion Staiculescu a zburat la ingeri…Absurd de repede. Vinerea trecuta ne intorceam impreuna cu el la mansa din Polonia. Radea sagalnic in mustata si planuia urmatorul zbor. S-a grabit insa sa zboare acolo unde ii placea cel mai mult…dincolo de nori. Armata Romaniei a pierdut azi pe unul dintre cei mai iscusiti piloti ai sai…Dumnezeu sa te aiba in paza si sa te odihneasca in pace, nea Ioane!”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×