Mesajul lui Liviu Vîrciu, după ce Adelina a fost dată afară!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
06/01/2016, 13:41
Mesajul lui Liviu Vîrciu, după ce Adelina a fost dată afară!

Adelina Pestritu a incheiat contractul cu postul la care era angajata de peste sase ani. Luni seara, in prima editie din acest an a emisiunii, bruneta nu si-a facut aparitia in platou. Liviu Varciu a avut o prima reactie dupa plecarea fostei sotii.

Liviu Varciu si-a surprins fanii de pe contul de socializare, cu un mesaj de multumire, dupa ce acestia i-au urat un an mai bun si plin de realizari. Acesta a fost prima lui reactie, dupa ce fosta sotie a fost data afara de la emisiune pe care a prezentat-o ani la randul.

„Multumesc pentru toate gândurile bune de an nou ! Va iubesc”, a fost reactia lui Varciu de pe contul de socializare. Potrivit unor surse apropiate, Liviu Varciu a fost extrem de afectat de faptul ca Adelina a ramas fara emisiune, mai ales ca se bucura pentru succesul ei pe plan profesional. Mai mult, acesta le-a declarat prietenilor ca vrea sa o sune pe fosta lui sotie.

Adelina Pestritu a confirmat plecarea de la emisiune si a marturisit ca este gata pentru un nou capitol.„Am ales sa va scriu gandurile mele aici, pe EDA Magazine, fiind sursa cea mai sigura, cel putin in ceea ce ma priveste, pentru a lamuri o situatie fara a lasa loc de alte speculatii. In urma unei analize amanuntite pe o perioada lunga de timp si a dorintei mele de reorganizare, am luat decizia de a schimba ceva in viata mea. Am hotarat ca este momentul unei astfel de schimbari pe plan profesional, lucru care s-a si intamplat. Colaborarea mea cu trustul Kanal D s-a incheiat, dat fiind faptul ca planurile noastre de viitor nu mai coincid. A fost o colaborare frumoasa, pe parcursul celor 6 ani, in care practic am evoluat impreuna si am avut extrem de multe de invatat. De-a lungul acestei colaborari am cunoscut oameni deosebiti cu care m-am inteles de minune si carora le ofer tot respectul meu. Aceasta colaborare s-a incheiat de comun acord si vreau sa le multumesc celor din conducerea Kanal D, dar si echipei cu care am petrecut 12 ore/zi in redactie. Este momentul pentru o noua etapa in viata mea si pentru noi inceputuri. Sunt mandra ca am facut parte din acest trust timp de 6 ani si le doresc mult succes si pe viitor, a fost mesajul Adelinei.

Sursa: Cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×