Mesajul emoționant al familiei lui Alexandru Jula

Maria Cristina   
în Stiri mondene
03/06/2018, 12:15
Mesajul emoționant al familiei lui Alexandru Jula GALERIE FOTO
„M-a emoţionat mereu pasiunea pe care o punea în tot ce făcea. Cânta cu sufletul şi asta este ceva ce nu prea mai auzi astăzi. Ne-a lăsat o zestre tare frumoasă de melodii de muzică uşoară şi trebuie să ne bucurăm de ea, dar şi să ne amintim de Alexandru Jula ca o mare personalitate, pentru că asta a fost”, a declarat un gălățean prezent la funeralii

Mesajul emoționant al familiei lui Alexandru Jula – Familia lui Alexandru Jula a postat un mesaj pe contul de socializare al artistului, în care confirmă decesul şi mulţumeşte tuturor pentru mesajele transmise. ”Oameni frumoşi, ultimul lui zâmbet de ieri a fost pentru voi”, a transmis familia.

”Oameni frumoşi, familia vă mulţumeşte pentru gândurile şi iubirea transmisă. Ultimul lui zâmbet de ieri a fost pentru voi!”, este mesajul postat de familia cântăreţului Alexandru Jula pe contul de Facebook al acestuia.

Celebrul Alexandru Jula a murit astăzi, la spitalul Județean din Galați, la vârsta de 83 de ani. El a fost internat luni, după ce a suferit un atac cerebral.

Era ultimul romantic. Aceste veteran al interpreților activi. A fost un om absolut minunat, plin de umor. Drum bun către stele, prietene drag”, a transmis Octavian Ursulescu.

Unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi gălăţeni, Alexandru Jula, este în viaţă, în stare critică, potrivit unor surse medicale. În urmă cu câteva ore, apropiaţii artistului afirmau că acesta a murit. Surse medicale au declarat pentru Mediafax că Alexandru Jula se află în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Galaţi. Se pare că artistul este ţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor, având tensiunea foarte mică şi probleme cu respiraţia.

Miercuri seara pe Facebook au apărut informaţii potrivit cărora artistul ar fi murit. Informaţia a fost confirmată de mai mulţi apropiaţi, printre care directorul Teatrului Naţional Muzical din Galaţi, Teodor Niţă, dar şi de doi impresari.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, artistul a murit, la vârsta de 84 de ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×