Mesajul dramatic al unei mame: „Băiețelul meu are coronavirus! M-a întrebat dacă o să moară! Vă rog stați în casă”

Flaviu Popa   
în Stiri de ultima ora
25/03/2020, 19:42
Mesajul dramatic al unei mame: „Băiețelul meu are coronavirus! M-a întrebat dacă o să moară! Vă rog stați în casă”
Apelul disperat al unei mame din UK

O femeie din Marea Britanie a publicat un mesaj emoționant pe Facebook, dezvăluind drama prin care trece după ce fiul său în vârstă de 5 ani s-a infectat cu COVID-19.

O femeie din Marea Britanie a devenit virală

Printre lacrimi, Lauren Fulbrook a mărturisit că băiețelul său a întrebat-o dacă va muri, moment în care și-a dat seama că nimeni nu este în siguranță atunci când vine vorba de coronavirus.

Coronavirus nu e o joacă! Vă rog nu mai ascundeți mizeria sub preș și nu ne mai puneți viețile în pericol, doar pentru că vreți să ieșiți în PUB sau la magazin pentru că vreți 7 pachete de hârtie igienică.

Am văzut prea bine, pe propria piele, ce înseamă COVID-19. A trebuit să-mi văd băiatul în vârstă de 5 ani cum a ajuns în starea în care nu se putea mișca, cum nu mai avea poftă de mâncare, cum nu mai voia să bea apă. Febra lui nu scădea sub 40, am văzut cum halucinează și cum plângea de durere.

A fost dus cu ambulanța la spital și a fost confirmat pozitiv la coronavirus. M-a întrebat de pe patul de spital dacă urmează să moară, abia putea respira.

Să nu pot face nimic pentru el a fost cea mai groaznică experiență a vieții mele. Vă rog rămâneți în case, vreau ca toată lumea să fie sănătoasă!”, a scris femeia pe Facebook.

Postarea a devenit virală și a strâns 10.000 de comentarii, majoritatea fiind încurajări. Totuși, au existat destule persoane care au acuzat-o că dramatizează și creează panică inutilă în rândul populației.

Un bărbat a contrat-o dur pe femeie în momentul în care aceasta a susținut că fiul său a făcut 42.3 febră. Cititorul a acuzat-o că minte, în condițiile în care la o asemenea febră moartea e iminentă și persoana respectivă ar rămâne cu daune iremediabile la creier.

Din fericire, copilul femeii și-ar fi revenit. Momentan, micuții din întreaga lume reușesc să se lupte cu boala, deși sistemul imunitar al copiilor nu este pregătit 100%. Specialiștii nu înțeleg de ce.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×