Mesajul de adio lăsat de un tânăr de 32 de ani mort de coronavirus. Rândurile care sfâșie inimi

Dan Suta   
în Stiri mondene
28/04/2020, 16:32
Mesajul de adio lăsat de un tânăr de 32 de ani mort de coronavirus. Rândurile care sfâșie inimi
Soția lui Jonathan, americanul de 32 de ani mort de coronavirus, a vorbit despre pierderea suferită la CNN. Foto: captură CNN

Coronavirusul nu ține cont de vârstă. Un american de doar 32 de ani s-a stins din viață din cauza bolii Covid-19 și a lăsat în urmă multă durere.

Jonathan Coelho a murit de coronavirus la doar 32 de ani  și a lăsat în urmă un mesaj sfâșietor

Jonathan s-a luptat până în ultima clipă cu cumplita boală care a băgat toată planeta în casă. O lună de zile a durat chinul cu virusul, iar în ultimele zile, simțind că se va stinge, tânărul de 32 de ani a lăsat un mesaj de adio care i-a cutremurat pe toți.

„Vă iubesc din toată inima. Mi-aţi dat cea mai frumoasă viaţă pe care mi-aş fi putut-o dori vreodată. Sunt foare norocos şi foarte mândru să-ţi fiu soţ şi tată pentru Braedyn şi Penny.

Ultimele cuvinte: „Ești cea mai bună mamă pentru copiii noștri”

Katie, eşti persoana cu cel mai frumos suflet pe care am întâlnit-o vreodată. Asigură-te că vei trăi o viaţă fericită şi cu aceeaşi pasiune care m-a făcut să mă îndrăgostesc de tine. Eşti cea mai bună mamă pentru copiii noştri, iar acesta este cel mai minunat lucru pe care l-am trăit”, a scris Jonathan în ultimul său mesaj, potrivit CNN.

Bărbatul a murit de coronavirus pe 22 aprilie, iar povestea sa i-a emoționat pe americani, care au aflat de la televizor drama prin care a trecut acest tânăr, una din miile de drame americane din aceste zile.

Micuții celor doi își vor cunoaște, din păcate, tatăl doar din poveștile mamei și din filmulețe și fotografii, cea mai importantă moștenire pe care Jonathan a lăsat-o în urmă.

Povestea lui a creat rumoare în presa din Statele Unite căci acesta era unul din pacienții care se recuperase. Cu două zile înainte de deces, acesta fusese decuplat de la vemtilatoare. Bărbatul a făcut un stop cardiac, cauzat de simptomele coronavirusului.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×