MESAJE URĂRI DE SF MARIA. Cele mai inspirate şi frumoase mesaje de Sfînta Maria

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
08/09/2015, 11:36
MESAJE URĂRI DE SF MARIA. Cele mai inspirate şi frumoase mesaje de Sfînta Maria GALERIE FOTO

MESAJE URĂRI DE SF MARIA. În 8 SEPTEMBRIE, peste 2,2 milioane de români îşi serbează onomastica, de sărbătoarea Sfintei Maria. Aproximativ 1,8 milioane dintre aceştia sunt femei.

Vă oferim mai câteva sugestii, idei de mesaje, sms-uri cu urări şi felicitări pentru această sărbătoare:

MESAJE URĂRI DE SF MARIA. Zi sfântă Fie ca din aceasta zi sfântă, in drumul lin al vieţii tale sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa-ti aducă fericire si bucurie. La mulţi ani de Sfântă Maria!

CUTREMUR în lumea mondenă!!! Două SUPER VEDETE, prinse în FLAGRANT in timp ce faceau AMOR IN APA!!! Galerie FOTO. Imaginile EXPLICITE!!!

Zi speciala Pentru ca astăzi este o zi speciala pentru tine, mă alătur si eu celor ce-ti doresc din adâncul sufletului un sincer La Mulţi Ani!

MESAJE URĂRI DE SF MARIA. Îngerii sa-ti călăuzească paşii La mulţi ani, Maria! Îngerii sa-ti călăuzească paşii iar Sfântă Fecioara sa-ti lumineze drumul in viată.

Toata fericirea Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingaş ca tine. Iţi doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume. La Mulţi Ani!

MESAJE URĂRI DE SF MARIA. Cele mai frumoase mesaje

Zi sfântă De Sfântă Maria, zi sfântă, sa se răsfrângă asupra ta toata bunătatea si dragostea izvorâte dintr-o inima mare. La mulţi ani!

Galerie FOTO SUPER HOT!!! Alina Eremia a mers la PLAJĂ şi nu a mai ţinut cont de NIMIC!!!  A fost surprinsă în ipostaze INCENDIARE!

MESAJE URĂRI DE SF MARIA. Mesaje de Sfânta Marie Ziua numelui tău Este o zi când sufletul învinge orice urma de tristeţe, când tot ce a fost greu ti se pare uşor. Este ziua numelui tău. La Mulţi Ani, Maria!

Prietena mea, Maria Sper sa ramai mereu un spirit tânăr si plin de viată, sa fim mereu împreuna si sa nu uitam niciodată frumoasa prietenie dintre noi. La mulţi ani Maria!

Nume de Sfântă Chiar daca ai nume de Sfântă ştiu ca diseară o sa dai de băut si o sa ne primeşti cu masa plina.

Caz INCREDIBIL! Ce le făcea PROFESOARA elevilor săi de liceu!!! Galerie FOTO! Pentru asta a fost acuzată de ABUZ sexual

MESAJE URĂRI DE SF MARIA. De Sf. Maria De Sf. Maria, zi de mare sărbătoare primeşte din partea mea cele mai sincere urâri de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorinţelor.

La mulţi ani Maria! Sa te bucuri de viată, de zâmbete, de tot ce e frumos. La mulţi ani Maria!

Este o zi când sufletul învinge orice urma de tristeţe, când tot ce a fost greu ti se pare uşor. Este ziua numelui tău! La Mulţi Ani, Maria!

Fie ca toate întâmplările frumoase si spiritul acestei zile sa te însoţească pretutindeni. Iţi doresc o zi de Sf. Maria cat mai frumoasa!

MESAJE URĂRI DE SF MARIA. De Sfântă Maria, zi sfântă, sa se răsfrângă asupra ta toata bunătatea si dragostea izvorâte dintr-o inima mare. La mulţi ani!

Galerie FOTO. A cerut DIVORŢ după ce a găsit POZE vechi cu NEVASTA. „Vreau copii, NU ŞOPÎRLE!!! Are 20 operaţii estetice”

La mulţi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iţi doresc sa ti se îndeplinească toate dorinţele.

Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingaş ca tine. Iţi doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume!

MESAJE URĂRI DE SF MARIA. La mulţi ani, Maria! Îngerii sa-ti călăuzească paşii si Sfântă Fecioara sa-ti lumineze drumul in viată!

Fie ca Sf. Fecioara Maria, al cărei nume li porţi, sa te ocrotească, sa-ti călăuzească paşii si sa-ti lumineze calea!

O sărbătorim pe Fecioara Maria si te sărbătorim pe tine. Sa ramai mereu blânda, buna si drăguţa cu toţi cei din jurul tău!

Astăzi e ziua ta, o zi frumoasa pentru tine. La mulţi ani, Maria!

Pentru ca astăzi este o zi speciala pentru tine, mă alătur si eu celor ce-ti doresc din adâncul sufletului La mulţi ani!

Este o zi când sufletul învinge orice urma de tristeţe, când tot ce a fost greu ti se pare uşor. Este ziua numelui tău. La Mulţi Ani, Maria!

MESAJE URĂRI DE SF MARIA. De Sfântă Maria, zi sfântă, sa se răsfrângă asupra ta toata bunătatea si dragostea izvorâte dintr-o inima mare. La mulţi ani!

La mulţi ani, Maria! Îngerii sa-ti călăuzească paşii iar Sfântă Fecioara sa-ti lumineze drumul in viată.

Pentru ca astăzi este o zi speciala pentru tine, mă alătur si eu celor ce-ti doresc din adâncul sufletului un sincer La Mulţi Ani!

MESAJE URĂRI DE SF MARIA. La mulţi ani şi mult noroc in aceasta zi speciala. Iţi dorim sa ti se îndeplinească toate dorinţele. Sănătate si numai bucurii cu ocazia zilei tale de nume.

Fie ca Sf. Fecioara Maria, sa te ocrotească, sa-ti călăuzească paşii si sa-ti lumineze calea. La Mulţi Ani!
De ziua numelui tău, iţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate. Sa se îndeplinească toate dorinţele pe care o sa ti le pui. La mulţi ani, Maria!

Felicitări dragul meu cu ocazia acestei zile. Iţi urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulţi ani!

MESAJE URĂRI DE SF MARIA. Fie ca din aceasta zi sfântă, in drumul lin al vieţii tale sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa-ti aducă fericire si bucurie. La mulţi ani de Sfântă Maria!

Fie ca Sfântă Maria sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La mulţi ani!
Întocmai ca Fecioara Maria al cărei nume li porţi, învaţă sa ierţi, sa fi mai bun, mai înţelept, sa mă ierţi când greşesc si sa mă înveţi sa fiu, la rândul meu, un om mai bun. La mulţi ani!

Pentru ca eşti o persoana atât de buna, de drăguţa si de loiala, îmi doresc ca Fecioara Maria sa aibă grija de tine, sa iţi călăuzească paşii si sa iţi lumineze calea in viată.

MESAJE URĂRI DE SF MARIA. O zi frumoasa este ziua numelui tău! Sa te bucuri de viată, de zâmbete, de tot ce e frumos. La mulţi ani Maria!

De Sf. Maria, zi de mare sărbătoare primeşte din partea mea cele mai sincere urâri de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorinţelor. Dumnezeu sa te călăuzească in tot cea-ce faci. La mulţi ani!

MESAJE URĂRI DE SF MARIA. Sa ai o zi frumoasa si sa te bucuri de numele pe care li porţi. Sa fii fericita, iubita si bucuroasa. La mulţi ani de Sfântă Maria!

În această zi speciala, iţi transmit cele mai sincere urâri. Sa ai o viată plina de lucruri bune iar Sfântă Maria al cărei nume li porţi sa te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!flori

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×