Mesaje speciale cu urări de La Mulți Ani pentru soț! Fă-l să uite că ai ars friptura!

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
28/09/2018, 17:11
Mesaje speciale cu urări de La Mulți Ani pentru soț! Fă-l să uite că ai ars friptura!
Mesaje speciale cu urări de La Mulți Ani pentru soțul tau!

Este ziua de naștere a soțului tău, iar tu vrei să-l impresionezi cu orice preț, cu un mesaj de La mulți Ani aparte! Vrei să-i faci o urare cum nu a mai primit până acum, care să șteargă din memoria sa toate urările care i s-au spus până acum, de la toate celelalte foste ale sale. Ba, mai mult, poate cauți o urare care să șteargă cu buretele și faptul că, poate, ai ars friptura!

Nicio problemă! Noi suntem aici pentru tine, pentru a te ajuta să faci din ziua de naștere a soțului tău un moment de neuitat! Transformă mesajul cu urări clasice de „La mulți ani” într-o declarație de dragoste pătrunzătoare. Este vorba de soțul tău și, în calitate de soție, tu trebuie să îl faci să se simtă cel mai frumos și puternic bărbat dintre toți bărbații.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Alege de aici cele mai frumoase urări de La mulți ani de ziua soțului!

La mulți ani, jumătatea mea! La mulți ani cu multe zâmbete sincere și clipe de iubire, cu multe realizări profesionale și împliniri personale, pentru că le meriți pe toate! Dar înainte de astea, îți doresc să fii sănătos, căci doar așa te poți bucura cu adevărat de tot ce ți-a rezervat viața asta frumoasă. Te iubesc!

Astăzi este ziua bărbatului căruia i-am jurat iubire veșnică și de care încă sunt îndrăgostită ca o adolescentă. Este ziua bărbatului ambițios și puternic care mă învață zi de zi cum să lupt pentru fiecare dorință, pentru fiecare vis îndrăzneț. Este ziua bărbatului care nu m-a lăsat niciodată să cad și care mă înțelege chiar și atunci când tac. La Mulți Ani și Te iubesc! La mulți ani și îți mulțumesc că exiști în viața mea!

La mulți ani, soț de nota 10! Chiar dacă programul mă ține departe de tine preț de câteva ore, îți doresc ca astăzi să primești toată atenția pe care o meriți, o mulțime de cadouri și, de ce nu, chiar și o mărire de salariu. Nu, nu o să fiu geloasă la gândul că te vor felicita toate colegele, deoarece ți-am pregătit o surpriză irezistibilă pentru diseară. Să zâmbești mult azi și să îți amintești că bărbații devin mai frumoși și mai sexy de la an la an. Norocosule!

La mulți ani, iubite soț! Fie ca începând cu această zi, cu această vârstă, în inima ta să își facă loc liniștea și împlinirea, mintea ta să fie inundată de gânduri pozitive și planuri mărețe, pe care știu că le vei duce la bun sfârșit, iar imaginația să îți facă fiecare zi mai frumoasă. Te iubesc!

Dragul meu, nu că sunt o egoistă, dar îți doresc, pe lângă tradiționalul „La mulți ani”, să duci o viață fericită și liniștită alături de mine. Îți doresc ca fiecare zi să îți aducă nu una, ci zeci de surprize plăcute, pe care să le notezi într-un carnețel și să le recitești ori de câte ori consideri că ai nevoie. Îți doresc să rămâi bărbatul puternic și ambițios, amuzant și optimist, frumos la exterior, dar și pe interior. Te mega iubesc!

După atâția ani de relație, eu încă adorm în fiecare seară cu zâmbetul pe buze, liniștită și împlinită, pentru că adorm lângă tine. Și mă trezesc peste noapte doar ca să te țin de mână când dormi. Îți mulțumesc pentru diminețile în care ne bem cafeaua împreună și pentru serile petrecute în canapea uitându-ne la seriale. Îți mulțumesc pentru sărutările pe care mi le dai când mă aștept mai puțin și pentru că îmi spui cât sunt de frumoasă atunci când am cea mai mare nevoie. Îți mulțumesc pentru că împreună suntem definiția perfectă a familiei. Îți mulțumesc și îți urez „La mulți ani”! Să ai o zi frumoasă ca sufletul tău! La muți ani, soțul meu!

Citește și Primele mesaje RO-ALERT către bucureșteni au început să fie trimise. Ce transmite ISU

Citește și Mesaje strict interzise pe reţelele de socializare!

Azi este ziua aia în care totul se învârte în jurul tău, ziua în care totul ți se cuvine și nimeni nu are curajul să te refuze. Și pentru că așa stau lucrurile, eu mă supun și astăzi sunt pregătită să fac totul pentru mine. Dorința ta, poruncă pentru mine. Te iubesc!

La mulți ani, iubitul meu soț! Să îmi petrec tot restul vieții alături de tine a fost cea mai bună decizie. Sunt recunoscătoare pentru fiecare moment!

Nu toate femeile au avut norocul să se căsătorească cu sufletul lor pereche, însă eu am fost binecuvântată. Vreau să știi că te ador! La Mulți Ani, soțul meu!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×