Mesaje și urări de Sfânta Irina, pentru toate femeile dragi din viața ta

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
04/05/2020, 18:00
Mesaje și urări de Sfânta Irina, pentru toate femeile dragi din viața ta
Mesaje și urări de Sfânta Irina, pentru toate femeile dragi din viața ta. Sursa foto: pixabay.com

Sfânta Muceniță Irina este sărbătorită potrivit calendarului ortodox în fiecare an pe data de 5 mai. Această sfântă a trăit in Maghedon și a pătimit în secolul al IV-lea, numele ei provenind din grecescul „Eirene”, numele zeiței păcii în mitologia greacă.

Cine a fost Sfânta Mucenică Irina cinstită pe 5 mai, în fiecare an

Sfânta Irina este una dintre cele 12 sfinte fecioare mucenițe ce i-au apărut atât Sfântului Serafim din Sarov, cât și călugăriței Eupraxia la sărbătoarea Buna-Vestire din anul 1831.

Pentru că aceasta s-a născută păgână tatăl său Liciniu, rege în cetatea Maghedon, a închis-o într-un turn cu multe camere dincolo de cetate.

Sfânta Muceniță a primit la naștere numele de Penelope, dar avea să și-l schimbe după un înger i-a apărut în vis într-o noapte spunându-i: „Penelope, de-acum nu te vei mai numi aşa, ci Irina („pace”) şi vei fi multora scăpare şi adăpostire şi prin tine se vor mântui multe suflete, iar numele tău va fi mare în toată lumea”.

Ca orice sfânt Irina a pătimit și a trecut prin chinuri groaznice, dar în cele din urmă și-a găsit sfârșitul după ce a fost închisă într-un sicriu de unde trupul ai a dispărut.

Mesaje pe care să le trimiți celor care poartă numele de Irina

La mulţi ani! Aşa cum soarele luminează pentru toată omenirea, aşa şi tu ne luminezi nouă viaţa.

Fie-vă viaţa senină ca răsăritul de soare, iar sufletul, mereu curat şi tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să ţină o viaţă.

Mă bucur că exişti în viaţa mea şi mă bucur că Sfânta Irina, al cărei nume îl porţi, mi te-a dăruit.

Dragă Irina, îţi doresc o zi onomastică nemaipomenită şi să fii din ce în ce mai mult iubită. La mulţi ani! 

Să ai puterea să faci lumea mai bună și să-i faci fericiți pe toți din jurul tău cu bunătatea, dragostea și frumusețea sufletului tău! La mulți ani!

De ziua numelui tău îți doresc să ai parte de succes, împliniri și sănătate. Sfânta Irina, al cărei nume îl porți, să te ocrotească și să te călăuzească în viață.

La mulți ani!  Este o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău! La Mulți Ani, Irina!

Fie toate întâmplările frumoase și spiritul acestei zile te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Irina cât mai frumoasă!

Prietena mea, Irina Sper rămâi mereu un spirit tânăr și plin de viată, fim mereu împreună și nu uităm niciodată frumoasa prietenie dintre noi. La mulți ani! 

Știu că ai nume de Sfântă și mai știu diseară o dai de băut și o ne primești cu masa plină! La mulți ani! 

Urări de Sfânta Irina pentru femeile din viața ta care poartă acest nume

  • Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani! 
  • Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. Irina cât mai frumoasă! 
  • Dragă Irina, îţi doresc o zi onomastică nemaipomenită şi să fii din ce în ce mai mult iubită. La mulţi ani!
  • Pentru ca astăzi este o zi speciala pentru tine mă alătur si eu celor ce-ti doresc din adâncul sufletului un sincer La Mulți Ani!
  • Îngerii să-ti călăuzească pașii, iar Sfântă Irina să-ți lumineze drumul în viață. La mulți ani!
  • Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu și frumos, la fel de pur și gingaș ca tine. Îți doresc numai bine și să ai parte de toată fericirea din lume. La Mulți Ani de Sfânta Irina!
  • De Sfântă Irina, zi sfântă, sp se răsfrângă asupra ta toată bunătatea și dragostea izvorâte dintr-o inimă mare. La mulți ani!
  • Este o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău. La Mulți Ani, Irina!
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×